tiistai 6. toukokuuta 2014

Beep beep

Töitä, kotona löllimistä ja sukulointia, niistä on viime päivät tehty.

Kävin viime perjantaina hammaslääkärissä tarkastuksessa. Ai että kuulkaa! Oon aina tykännyt käydä! Edes viisaudenhampaan kirurginen poisto ja sitä seurannut abskessi sekä viiden päivän sairaalajakso tai nuoruuden miljoonat oikomishoidot (hammasraudat, niskatuki, kaaret...) eivät ole mua traumatisoineet. Yhtenä jouluna pyysin lahjaksi suuhygienistikäyntiä. Wish granted! Hampilääkärin jälkeen kävin porukoilla hengaamassa loppuiltapäivän. Hurja viikonlopun aloitus.

Kukaan ei tuntunut olevan viikonloppuna missään, joten lauantain istuin vain kotona. Oli NÄIN tylsää. Sen verran irtaannuin kotisohvalta, että kävin hakemassa Verkkokaupasta uuden pöytäkoneen. Vanha oli 7-vuotias ja veteli viimeisiään. Kaikki kesti ja jurnutti ja kuului omituisia ääniä. Ukkeli epäili, että mulla menisi hermot Windows 8.1-käyttöjärjestelmään, mutta hah! Ei oo mennyt! Tosin vältänkin painamasta sitä typerää vasemman alanurkan nappulaa, joka ennen toimitti start-painikkeen virkaa. Mutta kyllä on hienoa, kun kone avautuu nopeasti, ennen ehti käydä tekemässä odotellessa välipalaa.


Sunnuntaina lisää sukulointia. Käppäiltiin kummitädille syömään ja saunaan. Täti tahtoi ukkelilta atk-apua läppäriinsä ja kävi ilmi, ettei sitä oltu päivitetty ikinä. Me sit jäätiin läppäriä päivittelemään, kun täti lähti jonkun synttäreille. 124 päivitystä... Ja siinähän kesti. Ehdin tässä välissä kävellä kotiin, käydä kaupassa, tulla takaisin tädin luokse, jättää ukkelin uudestaan sinne yksinään ihmettelemään ja mennä taas kotiin. Kyllä se sieltä perästä sitten myöhemmin saapui.

Täksi päiväksi sain suuhygienistille peruutusajan, jee! Nyt voin taas vuoden olla tyytyväisenä palikoitteni kanssa. Taas kipasin porukoitakin moikkaamassa. Sopivasti olivat täti ja setäkin paikalla.

Oon koittanut löytää kadonnutta liikuntaintoani. Hyvin epäsäännöllisesti oon liikkunut viimoset puoli vuotta. Edellisestä salikerrastakin oli 1,5 kk. Viime viikolla aloin hissukseen käydä lenkeillä ja kuntopyöräilin, eilen sain pehvani raahattua salille asti. Erävoitto.

Ihan tätä varten otin webbikameralla täytekuvia ja opettelin käyttämään uutta konettani. Lämpenen hitaasti, mutta varmasti. Turhautuminen, kyrpiintyminen, oivaltaminen. Kyl tää tästä.


Nothing new under the sun... Except my new computer! The old one was slow and keeping weird noises and was about to bite the dust any day now. It served me well these seven years. Still trying to figure out this Windows 8.1 stuff though. And and... just been seeing my family and relatives, killing time at home, enjoying the annual visit to dentist. Seriously, I've really liked going to the dentist since I was a kid. Even the millions orthodontics devices I had for years or the five day visit to hospital due to an abscess that originated from wisdom tooth's surgical remove wasn't enough to traumatize me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)