perjantai 2. toukokuuta 2014

Vapun viettoa

Vappuaatto. Lähdin töistä tuntia aikaisemmin kotiin syömään ja neiteilemään. Olin niin nopea, että hetken jouduin pyörittelemään peukaloitani, että ei nyt ihan vielä ilkeä lähteä liikenteeseen. Kuitenkin löysin itseni Ruttiksesta jo 15.30. Olin autolla liikenteessä ja sainkin jätettyä sen ihan puiston viereen. Nyt kun tarkemmin ajattelee, niin tottakai oli vaikka kuinka paljon vapaita parkkiksia, kuka nyt muka autolla olisi vappuaattona liikenteessä.Puistossa oli jo kymmenkunta kaveria keulimassa, mutta meidän porukkamme kerkesi moninkertaistua iltakymmeneen mennessä. Tapahtunutta: ennen kuutta kaverin nenä jo vuosi verta boffaustaiston tuoksinnassa. Eräs kaverin kaveri jouduttiin poistamaan poliisien toimesta, kun hän vaan kaatuili alituiseen ihmisten päälle ja itkeskeli milloin mistäkin ja pyysi poikaystäväänsä lyömään itseään etc. Halonen tuli joulupukkipuvussa paikalle, en ollut tunnistaa. Jossukin kuiskas, että kuka toi on. "Sinun vuokranantajasi!" Pari kaveria toisistaan tietämättä pukeutuivat Pokemoneiksi: Charmander ja Pikachu.
Oli vilposta, mutta kiva nähdä kaikkia kavereita. Tyylikkäästi pukeutuminen ei ollut mulle viluiselle vaihtoehto, kerrospukeutuminen oli päivän sana. Yksityiselämän puolella on hieman huolia, mutta vappu oli oiva harhautus näistä. :)Kymmenen aikaan siirryin Baseen lämmittelemään. Puolen tunnin päästä kuitenkin väsytti jo niin paljon, että Elizan kanssa poistuttiin paikalta puiston kautta. Heitin hänet kotiinsa ja itse olin himpessä yhdentoista jälkeen.


Vappupäivä. Olin kysellyt ukkelia, siskoa ja kaveria Nuuksioon. Ensimmäisellä oli kapula, toisella kauhia kiire päästä metikköön ja näin ollen kolmannen kanssa sovittiin menevämme kaksistaan joku toinen päivä. Käytiin siis talsimassa siskon ja Vilin kanssa 8 km Korpinkierros. Sade ei hellittänyt hetkeksikään, mutta urheasti kestettiin se 2h. Kotiin päästyäni olin umpijäässä. Autossa pehvanlämmitys ei tuntunut missään ja kotona olin aikani peiton alla. Tunnin jälkeen vilu väistyi. Vaikkei kuitenkaan siellä lenkillä tuntunut kylmältä, kun koko ajan oli liikkeessä.May day eve was traditionally spent quivering in a park. There were also Pokemons and Santa Claus among other weird characters. On May day itself I went to Nuuksio national park to walk this nice 8 km route with my sister. It rained the whole time... And now it feels like Monday. Atm I'm visiting my parents and that's about it when it comes to weekend plans.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)