perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kivenlahti Rock '14

Olin ajatellut huvin ja urheilun vuoksi käydä tänäkin vuonna kuuntelemassa Kivenlahtirockia ulkopuolelta käsin, kotikolosta kun käyskentelee vain vartin verran alueelle. Olin muutamia kavereitakin kysellyt mukaan, mutta perjantaiaamusta ennusteet näytti vähän siltä, että vettähän se tihruttaa. Ehkä jäisi sittenkin väliin.

Mutta sitten! "Hox!!! Ois Kivenlahtirockiin 2 vaparilippua tarjolla! Haluuks joku? Nouto Tapiolasta." sanoi Maijan statuspäivitys. Minähän ne siitä itselleni hihkasin. Kohta oli treffiseuralainenkin isketty mukaan.Töistä päästyäni huristelin Tapiolaan hakemaan liput ja siitä kotiin neiteilemään. Viideksi töpöttelin treffamaan tutut alueen ulkopuolelle, jossa aikamme istuttiin ennen alueelle menoa. Kuunneltiin Metsatöllin loppu ja Anette Olzonia. Avecini Essin lisäksi seuranani oli kaveripiirimme intohimoisin Sabaton-fani pikkusiskonsa kanssa.

Puoli seitsemän maissa siirryttiin alueelle. Sabatonsisarukset menivät samantien eturiviin odottamaan, me toiselle lavalle nostalgiatrippailemaan The Rasmuksen pariin. Aika laimea veto... Mutta kyllä niitä vuosituhannen vaihteen hittejä oli kiva kuunnella. Olzon kävi myös yhden biisin verran lavalla, duetoivat Laurin kanssa October & Aprilin. Se Anetten tyyli oli niin yoloswag, että ensireaktioni oli "eihän toi voi olla Anette, onko se, ei voi olla."


Sabatonin tuntemukseni rajoittuu kahteen biisiin. Niidenkään nimiä en tiedä. Yhdestä ukkelista tuli mieleen Staminan jäsen, solisti oli todella härskin näköinen jätkä ja kolautettiin Essin kanssa päämme vahingossa yhteen kun yritettiin kuikuilla onko se rumpali hyvännäköinen vai ei, mutta mmyes, mmmyes, kyllä oli ihan kuunneltavaa mössöä tämä Sabaton.


Ja vielä Cheek tähän päälle! Oli muuten päivän paras, kyllä se osaa. Onhan sitä helppo vihata ja moni ei tykkää, mutta ei mua hävetä ollenkaan tunnustaa, että pidän kauheesti sen keikoista. ^^ Tuli Jossua ja Kaija Koon pätkää ja oltiin liekeissä ja kaikki hittibiisit tuli. Diandra kävi myös lavalla, sekä ööö olikohan se toinen Yasmine Yamajako, piti ihan googlettaa. Essikin ujosti tunnusti, kun tiemme Cheekin jälkeen erosivat, että olihan se ihan hyvä.Joku brittiläinen reggaebändi ja Within temptation siellä olisi vielä esiintyneet, mutta meh. Kotia kohti! Huomenna on kuitenkin semi aikainen herätys lauantaiksi, mökki kutsuu.I was thinking of going to hear some bands outside of Kivenlahtirock since I live nearby when suddenly free tickets appeared! Maija had two tickets she couldn't use so Marjut to the rescue! I took Essi with me and we went to see The Rasmus (nostalgy trip), Sabaton (I only knew two songs from them, so it's was time to expand my knowledge) and Cheek (I actually think he's gigs are extremely good). Pretty day, good company and something interesting to do. Can't complain. ^^

2 kommenttia:

  1. Hurrrr mikä nainen, siulle sopii tuo punainen huulipuna kyllä ku nakutettu! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whiii, kiitän! Juur sain äidiltä pienen Cliniquen pussukan, jossa oli esimerkiksi toi huulipuna, joka pääsi nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. Niin hyvää tököttiä, ei leviä minnekään! ^^

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)