keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Nummirock 2014, part 1/3

No oho, en jaksanutkaan jäädä odottelemaan muilta kuvia. Lisäilen niitä sitten myöhemmin, jos on erityisen hyviä tai nöyryyttäviä otoksia.

Tämän kuvan pistin fb:n pakolliseen kuvaketjuun: minä ja lippuni. Takana ukkeli lataa akkuja.

Elikkäs! Keskiviikkona alkoi loma klo 13. Phuk yea! Kotiin päästyäni oikeastaan vain pyörin tuskastuneena ympäri kämppää haluten, että jotain jo tapahtuisi. Ukkelillakin oli jo tämä päivä vapaa. Viimein Jaana ja Turo ilmoittelivat itsestään ja lähdettiin niitä hakemaan yökylään. Käytiin vielä Tammiston Cittarissa ostamassa vikat jutut ja tultiin meille. Aikamme kuluksi illan leffaksi latasimme Walter Mittyn ihmeellisen maailman. Islantimaisemia! Nää alkoi kympiltä katsella jotain futismatsia, jolloin minä vetäydyin yöpuulle.

Operaatio Tetris.

Ensimmäinen maistuu aina parhaalta?


Torstaina se koitti viimein! Nummiaamu! Olin jo ennen kelloa hereillä, käynyt suihkussa ja datailin. Muutkin alkoivat pikkuhiljaa heräillä. Suunnitelmana oli lähteä viimeistään kymmeneltä ajamaan, mutta ei tietenkään haittaisi, jos oltaisiin jo aikaisemmin valmiina. Ja hei, auto starttasikin jo 9.15! Hieman oltiin malttamattomia.Oli muuten ensimmäisen näistä kymmenestä Nummestani, jolloin mun ei tarvinnut ajaa. Eetu ajoi sinne, Jaana takaisin. Pojat otti etupenkin omakseen, naiset oli takapenkillä. Lähes jokavuotinen pysähdys tehtiin Parkanossa (vessatauko ja apuasejaseunohtui). Tämä myöskin on se paikka, jonka kohdalla näen parhaaksi avata ensimmäisen alkoholijuoman. Sinne jäi 9kk soberness. Eikä ollut ensimmäinen juoma edes Somersby, jotka olivat hankalasti takakontissa (en ollut miettinyt tätä loppuun asti) vaan jaloissa pyörivä Garage.

Juhannusvillapaita.En ollut ennen tiennyt, että Eetu oli nimennyt kännykkänsä seuraavasti: Swagiluuri. Bluetoothin välityksellä kun kuunneltiin autossa musaa niin tämä teksti näkyi stereoissa.

Tämän vuoden Nummeensaapumisbiisi oli Puita kaminaan. Uh! Se on siis se biisi, joka vikalle suoralle kääntyessä pistetään soimaan ja jota luukutetaan leirintään ajaessa.

Tätä tää oli koko ajan. Niin paljon tanssimista.


Koska oltiin jo puoli kahden aikaan Nummessa, oli vielä mukavan hiljaista. Vaikka olihan siellä jo kavereita semmoset parikymmentä paikalla. Pistettiin teltta kasaan ja aloitettiin juhliminen. Mitään rankempaa musiikkiahan ei taas ollut meidän leirissä, ysäri ja Makitara soivat (Muumi oli liimannut kitaransa täyteen Makin kuvia). Koko ajan tuli lisää kavereita ja sai olla halailemassa siellä täällä. Goatseleiriinkin eksyin sen yhden ainoan kerran tänä Nummessa ja juurikin torstaina. Eli siis Jaakon ja sen kauhajokelaisten kavereiden leiriin, joka sijaitsee rannan puolella.

Oli uusia tuttavuuksia, paidattomia miehiä, tyttöbakteereja, ja torstain ainoana katsottavana bändinä Profane Omen. Tätä seurasin alkuun raivokkaasti eturivistä Sinnan kanssa, mutta lopulta lähdin syrjäytymään ja löysin muitakin kavereita. Ja Eetun, joka otti mut toiseen kainaloon, Hannan toiseen, ja kaatui suorilta jaloin meidät mukaan vetäen aidan päällä kaataen sen. Kapa sai tästä otettua kesken kaatumisen kuvan, joka näyttää siltä, että me tytöt siellä vaan kaatuillaan kännissä, Eetua ei siinä edes huomaa. :P


Kaksi seuraavaa kuvaa löysin semmoisen henkilön kuin Lihtsalt Muumi fb-sivuilta.


Ihan erikseen mainitsen tässä Natun. Ollaan seurattu toistemme blogeja, meidän yhteinen ihana kaveri on tuo rakas pinkissä onepiecessä seikkaileva Muumi ja Natun poikaystävän bändi soitti Nummessa. Somersbyn rohkaisema ysärijytkeen soidessa taustalla istahdin hänen viereensä sohvalle juttelemaan ja tykästyin kovasti! Onneksi kavereineen hengasivat useasti meidän leirissä koko Nummen. ^^

Uskomaton suoritus multa näin kuivan kauden jälkeen. Ei mennyt överiksi eikä vajareiksi. Koko ajan oli kivaa ja mitään aukkoja muistissa ei ole. Jaksoin bailata aamuviiteen, eli ohi monien konkareiden. Success!


Nummirock thursday. I'm feeling too lazy to translate all that unimportant text when the pics tell the story good enough. :)

4 kommenttia:

 1. Goatseleiri kiittää vierailusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta salaa vähän vihaa pk-seutulaisia? ;)

   Poista
 2. Hei sinä! Hyvä että rohkaistuit! :3 Oli super kiva tavata ja toivottavasti törmätään jossain uudestaan!

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)