torstai 26. kesäkuuta 2014

Nummirock 2014, part 2/3

Öiden nollakelit ei ihan kauheesti haitannut, vaikka välillä oli vilu, mutta oli mulla hyvä makuupussi. Oli sadekuuroja, yksi aamuinen raekuuro, mutta pääosin ihan kuivaa keliä, vaikka muuten vilpoisaa. Harmitti tietenkin vähän, kun nyt oli huonoimmat kelit mitä koskaan aiemmin näin 10 vuotena, jotka oon Nummessa viettänyt, mutta siellä paikan päällä ollessa ei voinut kyllä valittaa; alkoholi, ystävien läheisyys ja notski lämmittivät hyvin.Perjantaiaamu alkoi rauhallisesti meidän kyytiläisten kesken autolla aamupalaa tehden. Joku junttipulla oli yöllä mennyt polttamaan toisen tamperelaisten tuoman sohvan ja sai tästä hiukka  nootia. Siitä oli ilmeisesti tehty hälytyskin yöllä, kun meinasi alkaa ympäristökin samalla palamaan. Sen kerran kun tän sankarin näin, ni hän kantoi mukanaan hetkeä aiemmin jostain leiristä pöllimäänsä aurinkovarjoa. Nuija. Jos välttämättä haluasi pyromaniataipumuksiaan toteuttaa, olisi edes odottanut sunnuntaihin.
Bönthöleiri

Tän päivän bändit olivat Assemble the chariots, joka oli viime vuonnakin täällä soittanut ja ollut meidän leirissä laulamassa aamun pikkutunteina lyriikoiltaan vakuuttaavaa ja improvisoitua "nussikaa minua perseeseen"-hittiä. Itse asiassa viime vuonna se oli mennyt multa kokonaan ohi, koska olin nukkumassa, ja kuulin tästä villiä huhua vasta myöhemmin. Joka tapauksessa. Tätä slogania Jaakko huutelikin läpi keikan ja viimeisen biisin jälkeen solisti sanoi, että nää huutelijat voisi jäädä keikan jälkeen paikoilleen. Ja eikö se solisti hetken kuluttua tullut yksinään lavalle pitämään puolen minuutin yhteislaulusessiota ko. biisistä.

Tästä piti heti vaihtaa lavaa ja mennä katsomaan Wolfheartia. En jaksanut tosin loppuun asti, vastahan tää oli helmikuussa nähty. Ei siinä, hyvää mössöä oli, mutta milloin Saukkosen bändit eivät olisi.

Joka päivä sain kaikki must see-keikat mentyä katsomaan, mutta kaikki "nää vois kans katsoa"-bändit jätinkin välistä kuten Stamina, Turisas ja Fear of Domination. Toisaalta kaikkihän nää on jo aiemmin nähty. Ainoa, mikä vähän harmitti, oli Whispered. En tiedä bändistä yhtään mitään, mutta kuulin myöhemmin, että olivat soittaneet Hopeanuolen tunnarin metalliversiona. ;__;Anssi toivoi esiintyvänsä tästä lähtien ainakin joka viidennessä postauksessa.


Ysäribileet jatkuivat leirissä. Muumi oli toista vuotta kauniissa vaaleanpunaisessa onepiecessä koko saakelin Nummen, nyt ilmestyi paikalle Kapa banaaniasussa. Perusmeininki. Kaljamölkkyä kävin jossain vaiheessa seuraamassa, mutten jaksanut/uskaltanut itse osallistua. Täältä leiriin palattuani Kati huuteli yksityisbileisiin: oli tehnyt ämpärillisen boolia ja ottanut mukaan piiitkiä pillejä. Siihen me pistettiin retkituoleja ympärille ja imuuteltiin kavereiden kanssa boolia ja pillien välityksellä syötettiin mansikoita toisillemme.
Nää kelit oli semmoisia, ettei todellakaan tullut tehtyä perinteistä pulahdusta Nummijärveen. Eikä sen puoleen huvittanut riisuutua senkään vertaan, että olisi suihkussa käynyt. Telttailussa on huomattavissa sekin puoli, että hiuksia saa selvitellä ikuisuuden aamulla. Lauantaina hiusten jo ollessa lättänät ja likaiset, pistinkin ne vain hyvin kiinni ja pois edestä. Sunnuntaina laiskotti jo sen verran, että edellispäivän kampauksella mentiin. Erona tosin oli, että se oli niin räjähtänyt, että piti vetää huppu päähän.

Tänä iltana en jaksanut valvoa kuin johonkin kahteentoista. Edellisyön viiden tunnin yöunet painoivat päälle.

Nummirock Friday. This is all normal, basic festival activity.

4 kommenttia:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=U_JSo5gr2nw Tää on kyllä meleko eeppinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei juma, tää kyl toimii tuhannen auringon voimalla!

   Poista
 2. Whispered on kyllä tosi mielenkiintonen bändi, harmi etten mäkään jaksanut siihen varsinkaan yksinäni keskittyä kovinkaan kauaa. Joskus toiste sit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona koneella on hyvä kuunnella ja ihmetellä. :P

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)