perjantai 27. kesäkuuta 2014

Nummirock 2014, part 3/3

Lauantaina käytiin aamusella Turon ja Jaanan kanssa autolla kaupassa. Katseltiin sateessa kauppaan vaeltelevia ihmisiä, hurrr. Takaisin päästyämme pidettiin autobileet, wohoooo! No okei, ne oli kyllä aamupalabileet Runtelin Metsäbileiden säestyksellä, mutta silti.


Kävin katsomassa Tuonen, vaikken ole siitä enää vuosiin välittänytkään ja tästä jatkettiin Maijan kanssa katsomaan pari biisiä Ismo Leikolaa. Olisi ollut kiva katsoa se kokonaankin, mutta en jaksanut enää olla alueella. Tunti riitti. :P Välillä pitää vaeltaa takaisin leirintään, sinne parhaisiin juhliin.


Seuraavaksi olikin Nummen kovin veto, tästä sain suurimmat kiksit: Poisonblack. Villen ihana ääni + en ollut näitä nähnyt vuosiin. Ja sitten taas leirintäbileet. Viime vuonna mulla meni lakucalypset kokonaan ohi, mutta tänä vuonna sain pariinkin pulloon osallistua. Kalle oli tehnyt useita lakuja eli viinaa+Lakrisalia, jota en ollut ennen maistanutkaan ja meni ihan täysii hornan ohi suosikkishotiksi. Jallun vihaajana olin myös hyvin järkyttyneen yllättynyt Anun tekemästä Jallu+Pätkissekoituksesta, joka ei maistunut ollenkaan Jallulta.Pojat olivat teetättäneet Nummeksi Kakko-paidat vuosimallia 2014. Tai siis tykittelijämiespaidat. Heillä oli myös tykittelijämiesbisseä eli olivat tehneet etikettejä ja liimanneet niitä kaljapullojen kylkeen.


Sunnuntaina olin jo ysin aikaan hereillä. Pakkailin kamoja ja kiertelin hiljaista leiriä. Yllättävän nopeesti saatiin kaikki lähtökuntoon. Kiertelin moikkaamassa hereillä olevat ihmiset ja lähdettiin 11.30 kotia kohti. Yleensä ollaan aikalailla joka vuosi startattu tasan klo 12. Poliisitkaan eivät olleet vielä puhalluttamassa (ehkä ne olivat vain pitämässä sadetta) vaikka Jaana oli jo valmiiksi kuumotellut, että nyt hän joutuu elämänsä ensimmäiseen puhallutukseen.

"Yes? This is Bönthö."

Parkanossa pysähdyttiin pesemään raivokkaasti käsiämme (tämä oli kaikkien suuri toive) ja syömään. Toinen pysähdys oli vessa- ja tankkaustauko Toijalassa. Tän jälkeen koin jotain uutta: otin autossa päikkärit! Yleensä oon aina itse kuskina takasmenomatkoilla mistä tahansa, etten voi nukkua. It was niiiice. Tiputettiin ensin nuo kyydistä ja minä ajelin sen vartin matkan kotiin, pojat kun olivat ottaneet matkalla vielä yhdet Garaget. Ensin tosin käytiin Eetun kanssa Sellossa ostamassa mupellettavaa illaksi.


Heti kotiin tultua revin vaan samantien kaikki vaatteet pois keskelle lattiaa. Ällöttävät ryönäset savulta haisevat vaatteet. Perinteisesti piti heti päästä hinkkaamaan Nummirock iholta pois. Lämmintä vettä, juoksevaa vettä!  Hyvin ehdin purkaa tavarat, syödä ja käydä internetin läpi, kun Hanna soitti, että olisi kohta täällä. Oltiin Nummessa puhuttu, että voitaisiin täällä vielä jatkaa viikonloppua, pötkötellä vain.

Csaba toi siis Hannan tänne suoraan Nummesta, lupasin heittää sen seuraavana päivänä laukkuineen varusteineen kaikkineen kotiin. Lainasin sille puhtaat vaatteet ja katseltiin The big Lebowski ja Dogma. Puolen yön aikaan mentiin nukkumaan. Olin ihan killissä. Pehmeä vuode ja lämmin ympäristö tuntuivat hyvin miellyttäviltä.


Post Nummirock depression tuli vuorokautta myöhemmin katsellessani Elizan kuusi tuntia väsäämään videokoostetta tapahtumasta (se on tuossa ihan alimmaisena), jossa taustalla soi Aikakoneen Vuosisadan rakkaustarina. Hei, enää vuosi Nummeen!


Nummirock Saturday and Sunday. A day after coming home I already got post Nummirock depression. At first I was fine, but then Eliza made this:


2 kommenttia:

 1. Aivan ihanat postaukset! Jotenkin näistä välittyy niin hyvin se, miten hauskaa teillä on ollut. En aina jaksa lukea blogeista festaripostauksia, koska monesti ne ovat luokkaa "Tässä on tää ja tää bändi, tässä sit yks mun selfie ja täs mun kaveri Pena". Sellaisesta ei jää lukijalle hirveästi käteen. Tästä taas jäi ihan älyttömän hyvä fiilis. Tuli ihan ikävä festareille!

  Aivan loistavat muuten nuo Kakko-paidat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos. <3 Ihanasti tiivistetty ei-kiinnostava-festaripostaus. :DD Minäkään en kauheesti perusta sellaisista festaripostauksista, joissa on kauhea määrä bändien kuvia, vähintään 10 otosta jokaisesta.

   En tiiä onko tää Kakko homma lähtenyt jo lapasesta, mutta ainakin se on hauskaa! Ensi viikolla ollaan kaverin kanssa menossa Ruissiin ja se aikoo mennä Sonatan keikalle heittämään tuommosen paidan Tonylle. :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)