keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pre-Nummirock Anxiety

"Nummirockia edeltävästä yliaktiivisesta intoilusta, Pre-Nummirock Anxietysta (PNA), puhutaan silloin, kun festarikävijä alkaa huomattavasti ennen aikojaan, joskus jopa välittömästi edellisen Nummirockin jälkeen, suunnitella aktiivisesti ja lähes pakkomielteenomaisesti seuraavan vuoden Nummirockia."

Tämä. Niin vahvasti tämä. Lippu on ollut joulukuusta lähtien, toukokuussa alkoi vähän jännittää ja nyt tilanne on se, että apuaaaa, kun kuumottaa. Kymmenes Nummi edessä. Vuoden kohokohta. Tänään kaveripariskunta tulee yöksi, jotta voidaan heti aamusta lähteä ajelemaan Kauhajoelle. Maanantaista lähtien on haluttanut hetinytsamantien lähteä, mutta oon liian vanha ja raihnainen semmoiseen. Haluan torstain tulevan nopeammin, en lähteä aikaisemmin. Kerran kokeilin ke-su-rupeamaa ollessani 21 ja se oli liikaa silloinkin. Osa kavereistani kuitenkin jaksaa mennä jo tänään, jotkut menivät jopa eilen, ja eräs sankari maanantaina. Huuuuh.

Lomalle pääsen tänään klo 13 (ja sitä jatkuu 20.7. asti), lippu on taskussa, Somersbyt tuotu laivalta, ruoat hommattu, telttailuvälineet kasattu eteiseen (hifistelin ja kävin eilen ostamassa Partioaitasta retkityynyn ja matkapyyhkeen) ja hiusoperaatiot hoidettu. Vielä pitää vaatteet yms pakata ja se on siinä. Vrrruum. 9 kk juomattomuus loppuu juhannukseen. Pelottaa, jännittää, hermostuttaa, kuumottaa, juhlituttaa, mennään jo!

Kuva ei liity aiheeseen, mutta tyrkkään tämän nyt tähän. :) Vähän fiinimpää vaatetta oli yllä viime perjantaina kaverin valmistujaisissa.


Summer vacation 19.6.-20.7. Next stop: Nummirock!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Goottikirppikseltä. Eikä missään mitään lappusta, jossa olis viitettä alkuperästä. :o

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)