sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

RED

Siitä on tasan kymmenen (huhhuhhuh) vuotta, kun ensimmäistä kertaa pistin punaista päähän. Olin 17-vuotias, yllyttäjänä oli silloinen tyttöystävä ja värinä Directionsin Pillarbox red, jota käytän vielä tänäkin päivänä ja joka on suosikkivärini, vaikka monia merkkejä ja sävyjä onkin tullut kokeiltua. Tätä menoa musta tulee vanhana Aira Samulin. ^^ Maaliskuisesta hiushistoriapostauksesta löytyy enemmän aiheeseen liittyvää tekstiä.

Kevät 2004

5/2004 - 7/2004

Nostalgiatripeissä syydän tähän vielä kesäisen Somerokuvan, 6/2004.

Ja vielä tämän Lintsikuvan! 8/2004 ...okei, nyt lopetan.

Exactly ten years ago I dyed my hair red for the first time. I was 17, the idea came from my girlfriend and the color was Directions Pillarbox red.

6 kommenttia:

 1. Sulle kyllä sopii punanen tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oon varma, että hukkaisin identiteettini, jos joskus vaihtaisin väriä. :P

   Poista
 2. Oi, onpa sinulla kaunis väri hiuksissa ihan luonnostaan. Ja punainen on tietysti upea myös. Ja siinähän kannattaa pitäytyä, joka itsestä parhaalta tuntuu! Oli ikää sitten 16- tai 60-vuotta. :)

  Itselläni on vuosikaudet ollut myös punaisia sävyjä hiuksissa. Luonnollinen väri on sellainen keskiruskea, joka varmasti sopii paremmin hiusten ja ihon väriin, mutta kun nyt olen kiintynyt näihin pinkkeihin enkä välitä paskaakaan, että esim. äitini jaksaa "motkottaa" hiusvärivalinnoistani. Kolmenkympin kriisin aikaan kokeilinkin sitä ruskeaa jonkin aikaa, kun ajattelin, että on aika aikuistua myös hiusvärin osalta. Aika nopeasti palasin tähän teinitukkaani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oranssinruskea on pullosta, mutta tuolla hiushistoriapostauksessa löytyy ihan ekana oma väri. : ) Tää punainen tuntuu omalta. Vanhemmat ei näiden kaikkien vuosien jälkeen enää edes huomaa tai osaa ajatella, että hiusväri ei ihan normaali ole : P

   Poista
 3. Kyllä se punainen on ihan siun väri! Varsinkin tuo puhdas, räiskyvä punainen. Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä tämä on minulle Se Oikea.

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)