maanantai 23. kesäkuuta 2014

Takaisin teinivuosiin

Saan todennäköisesti odotella ainakin ensi viikkoon muiden Nummikuvia, joten kirjoittelen vasta sitten tuosta maailman parhaasta tapahtumasta, mutta tämän verran sanottakoon: "Ei lämpimän suihkun, kodin lämmön ja omaan vuoteen voittanutta. Paitsi Nummirock. Ihan sama mitkään sateet, raekuurot, kylmät ilmat tai öiset nollakelit. Kiitti seurasta kaikki te ihanat vanhat toverit ja uudet tuttavuudet, ootte mm. parhaita. ^^"

Kesän aikataulua:
VarjoTuska 27.-29.6.
Ruisrock 4.7.
Tyrävyö, On the Rocks 2.8.
We love the 90's 29.-30.8.

Lisäksi perinteisesti parit miitit, möksät, synttärit sun muut.

Mutta siis. TYRÄVYÖ. Huomasin tästä uutisen viime torstain lehdessä ja päätin heti, että tuonne on pakko päästä verestämään teinivuosia. Kuinkas sattuikaan, liput tulivat puolen tunnin päästä tästä myyntiin ja pitihän semmoinen samantien ostaa. Varhaisteinityttönä maailman paras bändi oli tietenkin Cliché, mutta tää tuli hyvänä kakkosena.

Tuota We love the 90's-festaria taisin juhannuksena vähän kaikille mainostaa ja useamman ihmisen sain toteamaan, että tätä täytyykin vakavasti harkita. Kyllä! Niin paljon ihanaa ysäriä.

Anyways. Jätän tämän vain tähän. Perjantai oli hyvä päivä.I'll just leave this here. Sums Nummirock up nicely. Proper posts about that when I get all the pics.

2 kommenttia:

  1. Oli pakko tulla (ensimmäisen kerran?) kommentoimaan sun blogiin. Näin sut todella monta kertaa ja meinasin tulla juttelemaan, mutta en sitten uskaltanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, toivottavasti tein tietämättäni hyvän vaikutuksen, enkä möhlinyt mitään! Tulevaisuudessa saa kyllä tulla vetämään hihasta ja höpöttelemään, vaikka vähän sosiaalisesti lahjaton välillä osaankin olla. :P

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)