maanantai 30. kesäkuuta 2014

VarjoTuska

Jo neljäs vuosittainen VarjoTuska! \o/ VarjoTuska 2013 löytyy TÄÄLTÄ ja VarjoTuska 2012 TÄÄLTÄ.

Olin liikenteessä perjantaina jo puolilta päivin ja Kaisiksessakin jo ennen kahta, mutta nää aiemmat jutut eivät liittyneet mitenkään VarjoTuskaan. Kaveripariskunta meni naimisiin, teen siitä myöhemmin oman postauksensa. Tästä hääporukasta suurin osa lähti kohti Tuskaa ennen neljää, jossa vaiheessa minä siirsin pehvaani sata metriä Naispatsaan suuntaan. VarjoTuska-mode activated.Ekana päivänä varjoilu oli ihan kakkososassa. Perus puistomeininkiä. Mua vaan alkoi parin tunnin jälkeen juhlamekko ahdistamaan ja oli pakko lähteä himaan. Sen kerran ku en ole autolla liikenteessä, hnghh. Bussi alle, kotiin vaihtamaan vaatteet, kaupasta välipalaa ja autolla takaisin Kaisikseen seiskan aikaan.

Porukka oli moninkertaistunut, mutta oli tosi paljon ihan uppo-outoja tyyppejä meidän porukassa. Parisen tuntia siinä taas meni höpötellessä ja maassa kieriessä, kunnes piti siirtyä häiden jatkobileisiin. Alkoi jo kovasti väsyttämään jo aikaisessa, joten lähdettiin jo kotiin päin. Maijakin oli ilmestynyt paikalle ja sen otin sovitusti mukaani ukkelin lisäksi.
Auton olin jättänyt Kaisikseen, joten sinne mennessä pyörähdettiin katsomassa vielä VarjoTuskan kunto. Aika heikko. Oli porukkaa, muttei enää kuin pari tuttua. Auto alle, Leppävaarasta pitsua ja himppeen katsomaan Sinkkuelämää ennen kuin sammahdettiin.

Vähäsen oltiin mietitty Maijan kanssa, että kun viime vuoden VarjoTuskan aikaan katsottiin Bieber- ja Robin-leffat, nyt olisi Isac Elliotin vuoro. Tää kuitenkin lässähti siihen, ettei sitä ollut mistään lähettäviltä vuokrattavissa.
Ukkelin lähtiessä Tuskaan mekin alettiin pikkuhiljaa olla neiteilymme neiteilty. Otettiin bussi alle, käytiin Sellossa ostoksilla ja jatkettiin junalla keskustaan. VarjoTuska day 2. Vain Mystis oli meitä ennen paikalla, mutta kyllähän se siitä taas pikkuhiljaa. Päivä oli vieläkin porottavampi kuin edellinen. Pakko oli välillä varjoon päästä. Olin vähäsen palanut edellispäivänä, rintakehä ja toinen olka punoittivat, joten nyt oli aurinkorasva mukana.

Loppujen lopuksi olinkin taas hirmuisen kaverimäärän ympäröimänä. Kuten jokaisessa edellisessäkin VarjoTuskassa, Juha Jyrkäs tuli sähkökanteleensa kanssa viihdyttämään meitä. Maijan ja Mystiksen lisäksi näin muitakin blogi-ihmisiä: edellispäivänä Maria tuli moikkaamaan ennen siirtymistä festareille, Elzy ja Lita istuskelivat porukoissamme ja tän lisäksi iloisena yllätyksenä saatiin seuraamme Nebula, Saija Sasetar ja Shadow.Tuskaihmiset alkoivat valumaan takaisin kymmenen-yhdentoista välissä. Vähän tämän jälkeen alettiin suuntaamaan ukkelin ja kaveripariskunnan kanssa meille. Pistettiin Kauna pyörimään, mutta nukahdin kesken kaiken Eetun kylkeen.

Sössöting Sunday. Vettä satoi kaatamalla koko päivän, joten jäin ihan vaan kotiin. Olihan täälläkin mulla seuraa pitkälle iltapäivään asti. 1,5 viikkoa lomasta kärsitty, kolme viikkoa edessä. Otan täksi ajaksi ehdotuksia ja kutsuja vastaan, varsinkin arjelle!


Forth annual VarjoTuska event. For those who are too lazy/broke/uninterested/something else to go to the actual Tuska Festival.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)