tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesälomajuttuja

Oon kohta ollut kolme viikkoa lomalla, vielä reilu puolitoista viikkoa jäljellä. Loman alku eli juhannus meni Nummessa, to-su. Sitä seuranneena aikana on tapahtunut seuraavaa:

23.6. ma: Nummen jälkimainingeissa Hannan kanssa hengausta.
24.6. ti: Vein autoni korjattavaksi, siinä meni viikko. Kävin kyläilemässä Marialla.
25.6. ke: Eliza oli kasannut porukan, jolla mentiin Megazoneen.

>mene kaveriporukalla pelaamaan lasertagia
>kahdessa muussa tiimissä vain pikkupoikia
>varma voitto
>ole molemmat pelatut kaksi erää tiimisi huonoin pelaaja
>saa turpaasi jatkuvasti niiltä saatanan palosammuttimen kokoisilta nassikoilta
>takana jo 27 vuoden vahva historia huonona häviäjänä
>taistele vastaan haluasi heitellä muun muassa kaikki seinille26.6. to: Vierailin porukoilla ja kävin hieronnassa.
27.6. pe: Kaveripariskunnan häät & VarjoTuska. Maija yökyläili.
28.6. la: VarjoTuska. Kaveripariskunta yökyläili.
29.6. su: Hidasta käynnistymistä kotona. Vieraat lähtivät viihtyivät iltapäivään saakka.
30.6. ma: Palkkapäivä. Kävin Jumbossa hakemassa työvuorossa olleelta kaverilta hiustuotteita ja etsin ja etsin ja etsin, kunnes löysin hyvät shortsit.
1.7. ti: Mentiin pienellä porukalla mökille, lähinnä niiden kanssa, joilla oli myös loma. Grillattiin, syötiin hyvin, saunottiin, pelattiin monen monta erää Guillotinea ja uitiin. No party business tällä kertaa.
2.7. ke: Kävin porukoilla ja siinä samalla pestiin iskän kanssa auto. Imuroin ja jynssäsin auton sisälmyksiä kuin viimeistä päivää. Edellisviikonloppuna kaveri oli pyydellyt luoksensa syömään, joten minä, ukkeli ja kaksi muuta mentiin Kallelle katsomaan mitä poika osaa.


3.7. to: Kävin siskon kanssa ulkoiluttamassa Viliä ja ukkelin kanssa ulkona syömässä.
4.7. pe: Päiväretki Turkuun aka Ruisrock.
5.7. la: Tää päivä meni vähän penkin alle. Lyhyet yöunet ja huolia. Poistuin kotoa oikeastaan vain pikaisesti lähikaupassa käymään.
6.7. su: Lähdin parin tunnin tähden mökille. En jaksanut hukata kaunista päivää kotona, eikä kukaan tuntunut tekevän pk-seudulla mitään. Perhe sen sijaan oli mökillä. Grilliruokaa ja lukemista. Sain viimein edellisen kirjasarjan pois alta ja pääsin aloittamaan Game of Thronesia!
7.7. ma: Sain ekaa kertaa itseni loman aikana salille, wohoo! Siskohan sinne toki raahasi.
8.7. Vuoden kolmas Nuuksioretki. Suurin osa ajasta meni notskipaikalla grillailuun, itse kävelyä taisi tulla vain reilu 4 km. Tän jälkeen käytiin porukoilla saunomassa.

Tietenkin joka rakoon kuuluu lukemista, leffoja ja päikkäreitä. Parit pippalot on vielä loppulomalle tiedossa, mutta arki näyttää ikävän tyhjää. Ainakin Nuuksio- ja möksähengauksen toistot kuulostaisivat hyvältä.


Last two weeks of summer vacation summed up. Playing lasertag, seeing friends, spending time at the family cabin, hanging out at Kaisaniemi park, going to Ruisrock, visiting my parents, walking at the forest aka Nuuksio national park...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)