tiistai 15. heinäkuuta 2014

Summertime madness

PE: Lähdin kahdentoista aikaan ajamaan mökille. Ensimmäisen tunnin sisällä vähän järjestelin paikkoja, pistin pikkumökin kuntoon, raahasin uimalelut pihalle ja niin edelleen. Tän jälkeen lähinnä vain luin pari tuntia Valtaistuinpeliä, kunnes ensimmäinen autollinen porukkaa saapui ja toivat tuliaisina useamman vesipyssyn mukanaan. Seuraavaksi saapui Maija ja Armi mukanaan Cheek-lehti. 8) Olisikohan ollut seiskan pintaan, kun kaikki olivat paikalla.


Hieno uusinta edellisvuoden kesämöksästä. Löllittiin pihalla uimalelujen kanssa, oli parit saunat, uimista, ysärimusiikkia, grillausta, juomista... Kati teki sangollisen boolia ja pelattiin lappupeliä, johon oltiin koko alkuilta kirjoitettu tehtäviä ja totuuksia, josta saatiin muun muassa seuraavia tehtäviä ja kysymyksiä: oli sylitanssia, ristiinpukeutumista, koirulin sitruunapannan pistämistä omaan kaulaan, ranskalaisten viiksien piirtämistä etc, etc. Lappuun "Tommi Läntisen paras levy?" ei lapun saanut osannut vastata, joten hän soitti 020202 ja sai sieltä vastauksen.

LA: Aamu alkoi yllättävän aikaisin ja ehti siinä siivoilemaankin. Oltiin puhuttu parin tyypin kanssa, että ois kiva käydä Somerniemen torilla ja lopulta lähdettiin kylille tyttöporukan kanssa. Käytiin keskustasta nostamassa rahaa ja palauttamassa pullot. Torille saavuttiin vähän kahdentoista jälkeen. Kamala määrä ihmisiä, ihan niinku pitääkin. Mielestäni tori oli taas kasvanut kokoa. Eihän se ennen levinnyt takaoikealle... Kirjasedälle ei ollut mulle mitään, Maija löysi lelun Armille ja pullat ostettiin mukaan. Takasmenomatkalla pysähdyttiin Baddingin Paratiisi-kioskille. Oon varmaan satoja kertoja ohittanut sen elämäni aikana, ensimmäistä kertaa pysähdyin. Kahviteltiin ja pullateltiin.


Läpsystä vaihto. Muutama lähti kotiin ja muutama tuli korvaamaan. Ihan rauhassa löllöiltiin ja lagattiin ja maattiin pihalla ja grillattiin. Juteltiin muun muassa peniksen pienennysleikkauksista. Maarit sai kehuja pätkisjallusta ja minä olin tehnyt lakua. Niistä vesipyssyistä: kesä kuivasi, minkä Jaakko kasteli. Kymmenen henkeä ottivat erän flunkyballia. Ja sitten lisää saunaa ja järveä ja lappupeliä. Edellisiltana jaksoin neljään, nyt vain reiluun yhteen. Kamerastakin loppui kesken yön akku, eikä ihmekään: Lähemmäs 500 otettua kuvaa. Huh.

SU: No nyt oli vähän kaikilla hidastunut käynnistyminen. Roskia ja pulloja siinä siivoilin ja menin odottamaan muiden heräämistä viltille ja luin GoTia. Lopulta sain kaikki heittämään tavaransa pihalle, jotta pystyin aloittamaan siivouksen. Natseilin, että krapuladokkaria ei katsota ennen kuin mökki on siisti. Kahteen mennessä oli puhtoista.


Ja tän jälkeen sitä dokkaria. Eetu oli nimenomaan tätä varten tilannut Äxästä Loputtoman Gehennan liekin. Voi luoja... Myötähäpeä much. Siskokin saapui Vilin kanssa seuraksemme. Kaikki muut meni kebulaan syömään paitsi minä ja sisko, me mentiin Rantatupaan. Siellä oli ihan kaameat jonot, ehdittiin odotellessa käymään kaupassakin. Sain ruoan eteeni 70 min tilauksen teosta. Olihan se nannaa, mut never again ruuhka-aikaan.


Muut olivat ukkelin autollista lukuun ottamatta lähteneet ruokailun jälkeen kotiin. Hetken kuluttua nuokin lähti. Ei mekään sit jaksettu olla yötä siskon kanssa ja lähdettiin illalla ajamaan kotiin.

Kiitos kaikille kavereille erinomaisesta seurasta, tää viikonloppu meni Nummenkin ohi! Mitä sitä aikuiset ihmiset muuta tarvitsee kuin toisensa ja tuhottomasti uimaleluja. Bestest. ^^ Nyt on jo vähän ikävä takaisin...
This is the third time in ten years that I got permission to throw a summertime party at my parents cabin. Aaand it was better than Nummirock. What else do adults need except eath others and lots of swim toys? Nothing! Though I did like the nice weather, barbecuing, swimming, sauna, non-stop 90's music, marketplace...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)