sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Vikat kesälomapäivät ja muita kuulumisia

Viimeiset 1,5 viikkoa kesälomaa kuluivat seuraavanlaisesti:

9.7. ke: Kävin katsastamassa auton ja vietin monta tuntia Lauttasaaren rannalla Hannan kanssa. Uskaltauduin nopeasti kastautumaan mereen.
10.7. to: Kävin kaupassa ja pakkailin viikonloppua varten. Maarit kävi kylässä ja Siniltä hain tavaroita, jottei sen seuraavana päivänä tarvitsisi roudailla niitä töihin asti. Sisko ja Vili tekivät pikavisiitin.
11.7.-13.7. pe-su: Pidin kesämöksäbileet Somerolla. Sunnuntaina tuli seitsemän vuotta täyteen espoolaisena.


14.7. ma: Hain postista EMP-paketin, joka sisälsi Offspring-T-paidan ja mustan hupparin. Haaveilin löytäväni Ruissista Offspringin teepparin, mutta siellä oli vain kolmea lajia. Smashin kannella varustettuja oli yksi, sellaista siis etsinkin, mutta se oli ruskeanharmaa. Höh. Nyt on kuitenkin hyvä! Lomalla oltuani oon jaksanut muutamaan otteeseen tehdä ruokaa. Ja tietenkin niin, että se on valmiina sikseen, kun ukkeli saapuu töistä. Nyt olin himoinnut useamman päivän kanapastaa ja paria ohjetta yhdistämällä ja omiani pistämällä tein seuraavista aineksista hyvää mössöä:

Kanapasta:
400 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 sipulia
1 prk Ruokakerma Kolme juustoa
pekonisuikaleita, herkkusieniä ja mausteita ihan miten itse tykkää
koristeeksi basilikaa

Helppo tehdä. Kaikki vaan pannulle paistumaan ja lopuksi ruokakerma sekaan. Ja ohella mikä tahansa pasta porisemaan.


Illalla kävin Ruoholahdessa yytsimässä uuden toimiston hoodeja. Neljäs toimisto kolmen vuoden sisään. Samalla tein päätöksen, että fuck this shit, aloitan etätyöt.
15.7. ti: Kävin Nummelassa hierojalla, Huhmarissa moikkaamassa porukoita ja illalla mentiin kolmen pariskunnan voimin syömään Haraldiin. Aina yhtä hyvää mössöä, on kyllä ehdottomasti mun suosikkiravintola.
16.7. ke: Oliskohan ollut jopa toinen päivä kesälomalla, kun en tehnyt juur mitään? Kotijuttuja vain, kuten pyykkäsin ja tiskasin, katselin leffan, luin ja otin päikkärit.
17.7. to: Minimöksä part 2. Otin pari kaveria kyytiin, nyysin dogen siskolta ja lähdettiin mökille grillaamaan ja pelailemaan.
18.7. pe: Kuten fb-päivityksessä tilitin: "Toimisto muuttaa jälleen. Neljäs mesta kolmen vuoden sisään. Mä en enää jaksa. Stressaten muuttoa, miettien etätyöskentelyä, ja valittaen, ettei kotiin mahdu enää yhtään mitään, äiti ehdotti, että väliaikaisesti tekisin töitä heiltä käsin. Tänään, loman vedellessä viimeisiään, siirsin työkoneen vanhempieni luokse. Ollaan ukkelin kanssa keväästä saakka etsitty uutta isompaa kämppää ja toivottavasti löydetään piakkoin täydellinen (seuraava näyttö sunnuntaina)." Ukkelillakin oli ollut rankka viikko, joten sitä odotti hedelmälautasyllis kotona odottamassa.
19.7. la: Kävin kaverin synttäreillä ja illan vietin poikaystävän vieressä sohvalla katsoen Dota 2:n finaaleja. En edelleenkään tajua siitä yhtään mitään. Ei ole kaikkina näinä vuosina avautunut, ei alkuunkaan. Tunnin-parin aikana esitin noin 100 kysymystä.
20.7. su: Käytiin katsomassa Laaksolahdessa asuntoa. Ilta vietettiin Life 2.0-dokkaria katsoessa ja jätskiä mutustaessa.

Tänään on siis vika lomapäivä ja huomenna lähden koittamaan etätöitä porukoiden luokse.Onneksi kesä ei kuitenkaan tähän lopu, ja paljon odotettavaa on vielä edessä!


The last day of summer vacation. The office is moving for the fourth time in three years. I've had enough and tomorrow I start telecommuting. But! Since I don't have enough space at home, I'm doing this temporarily from my parents place until I find a new apartment. I have searched for a new home for about four months (the latest apartment showing I went to was today) and hopefully something nice will appear soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)