torstai 14. elokuuta 2014

Käy kanssani niin kotiluolaan näytän sulle tien

Harvemmin tulee lähdettyä oikein kunnolla ottamaan kuvia ja laitettua itseä juuri sitä varten edustavaksi, mutta nyt sain inspiraation. Aiemmin olin jo katsonut tuota mekkoa alennuksesta, mutta valkoisen värin vuoksi jätin ostamatta. Mekko jäi kummittelemaan mieleen ja ollessani äskettäin äidin kanssa ostoksilla päätin olla radikaali ja ostaa valkoisena. Asiaa toki auttoi, että äiti tarjoutui ostamaan sen nimpparilahjaksi. Seuraavana päivänä olin saanut päähäni, että haluan tuo mekko päälläni mennä Vallikallioille ottamaan kuvia, mutta tarvitsisin vielä sitä ja sitä asusteiksi. Sellosta löysin seuraavana päivänä vyön, korvikset ja hiuskoristeen. Maanittelin Eetun ottamaan kuvia, pistin meikit naamaan, ihan kuulkaa tekoripsetkin toista kertaa elämässäni itse tungin simmuihin, ja taaperrettiin kallioille. Vaikka vanhemmiten oon huomannut oppineeni käyttämään muutakin kuin mustaa, mulla ei ole ikinä ollut päällä kokovalkoista, enkä ole harrastanut isoja koruja tai hiuskoristeita, mutta itse ainakin oon näihin tosi tyytyväinen ja tykkäsin tästä tyylistä.
Mekko: Seppälä
Vyö ja korvikset: Seppälä
Hiuskoriste: Glitter

Jos ja kun joskus täältä tulen pois muuttamaan, niin eniten varmasti jään kaipaamaan tuota pientä lähimetikköä. Metsää, kallioita, joilta näkee koko Leppävaaran yli, ja sisällissodan aikaisia vallihautoja. Sieltä löytyy myös tähystysasema ja suojahuone. Ulkoa katsottuna ei näytä kummoiselta, mutta siellähän on historiaa!

---

And now something completely different. People rarely see me in all white. And when I say rarely, I mean never. Nevertheless I decided to buy this pretty dress from sale even when all the black ones were sold out. To make it not so plain I added new belt, earrings and a hair ornament to it. Then I headed to one of my favourite places; woods nearby. There's a little forest with rocks where you can see past the whole Leppävaara and there's trenches and other installations from the civil war.

4 kommenttia:

 1. Söpöjä "metsänhenki"-tyylisiä kuvia ja kauniiltahan tuo mekko näyttää valkoisuudestaan huolimatta, oikein raikas ^^ Kukat päässä kruunaa asun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kai sitä aina välillä voi leikkiä tyttömäistä ja hempeää. :)

   Poista
 2. Ihana kalliopaikka, rakastan kallioita ja metsiä ❤
  Valkoinen sopii muuten tosi hyvin, kivasti oot asustanu, näytät niin hempeän kesäiseltä. ^__^
  Joistain jutuista jää vaan semmoinen "kutina", kuten sulla tosta mekosta. Siinä on muuten ihana tuo pitsi-yksityiskohta!

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun sai vähäsen mustia yksityiskohtia yllensä, ei olo ollut niin out of comfort zone. :) Pitsiyksityiskohta olikin tässä olennainen, ettei ollut täysin pelkistetty. Tää on tosi mukava paikka asua, kaikki on tarpeeksi lähellä/kaukana; niin että saa olla rauhassa, muttei tarvitse lähteä pyhiinvaellukselle oikeastaan yhtään minkään asian takia. Ja noi kalliot, jee! ^^

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)