tiistai 26. elokuuta 2014

Metrorundi '14

Osallistuin lauantaina neljättä kertaa metrorundille. Ideana on liikkua metrorata päästä päähän pysähtyen jokaisella asemalla, etsien lähin/optimaalisin juottola ja nauttia yksi alkoholiannos. Mahdollista oli myös korvata baaribisse puistokaljalla.

Kaksi ensimmäistä metrorundia join, viimeisimmät kaksi oon ollut selvinpäin. Eikä ole menoa haitannut. Pillimehu ftw! Vuorovuosin vedetään Mellunmäki-Ruoholahti- ja Vuosaari-Ruoholahti-lenkki, tänä vuonna oli vuorossa lähtö Mellunmäestä.


Klo 12 oli treffit Il Trenossa. Puoli tuntia ja jo soi baarissa Tallulah. Ennen siirtymistä metroon otettiin kuva porukastamme: 34 henkeä oli jo lähtövaiheessa mukana. Eventti näytti 80 osallistujaa, mutta onneksi vain noin puolet tuli paikalle.

Näin me mentiin, pussikaljoittelua en erikseen mainitse. Myöskään kaikista baareista ei ole tietoa, seurue hajaantui joissakin paikoissa melkoisesti:

Mellunmäki - Il Treno
Kontula - Aapelin baari
Myllypuro -Baarista ei tietoa, liityin pussikaljaseurueeseen.
Itäkeskus - Black bird
Siilitie - Siilinpesä
Herttoniemi - Treffipub
Kulosaari - Skipattiin, ei baareja lähellä.
Kalasatama - Skipattiin, ei baareja lähellä.
Sörnäinen - Tässä vietettiin pisin aika. Otettiin kaksi edellistä pysäkkiä kiinni, käytiin syömässä ja jakauduttiin useaan eri mestaan, kuten Loosister (täällä syötiin, nomnom) ja Kolme Kaisaa.
Hakaniemi - Majava, Porthan
Kaisaniemi - Kaisla, Jone's
Rautatientori - Muut meni Minuuttibaariin, minä ja Hanna sniikattiin mun luokse löllimään.


Mainittavan arvoista:

-Kuumottava elämänkoululainen Herttoniemessä. Pussikaljailtiin ja tämä reilu kolmekymppinen tukevassa humalassa ollut mies päätti tulla juttelemaan muun muassa kaikille. Oli ottamassa "muutamaa" ennen kuin seuraavana päivänä lähtisi vankilaan. Kusi siinä samalla housuunsa. Pyysi soittelemaan hänelle myöhemmin jahka halutaan antaa hänelle. "Pillu on aina pillu" oli tämän fiksun miehen motto.

-Jone'sissa nää taas sekos. Karaokea karaoken perään. Piti välillä lähteä maanpakoon Kaislaan, en oo ikinä nauttinut tällaisesta toiminnasta. Hirveen kuuloista. Takastullessa näin kuitenkin seuraavat esitykset: Muumi ja Faithlessin Insomnia sekä yhteislauluna Tallulah. Tän jälkeen baarista lähtiessämme henkilökunta kiitteli seuruettamme, että "Tulkaa huomenna takaisin! Tai älkää, me ollaan silloin kiinni. Mut maanantaina! Ei teillä kuitenkaan ole töitä."Otettiin tosiaan Hannan kanssa hatkat steissillä ja tultiin kaupan kautta mun luokse katsomaan leffaa. Päivä oli jo ollut pitkä. Ukkeli on vaeltamassa Ruotsin puolella, joten yövieras oli kiva, ettei joudu viettämään koko tätä aikaa itsekseni.

Metrorundi vuosimallia 2012
Metrorundi vuosimallia 2013


Metrorundi is an annual event among my friends. The idea is to travel the subway line from start to finish like this: at every station you get out, find the nearest bar and drink one portion of alcohol. And then you repeat this. And repeat. Aaaand repeat. We have 14 stations on that route. It's also on option to drink that one drink outside if you're budget conscious. This was my fourth metrorundi, the two most recent I have been sober. Spending all my money to be nauseated the next day is not my idea of a good time. But I enjoyd seeing my friends, travelling along and taking pictures.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)