keskiviikko 20. elokuuta 2014

#saatananpalvaus-miitti ja Kullikivun keikka

Mistä nää repii näitä nimiä... Joka tapauksessa. Jo keväällä alettiin fundeerata uusintaa viime vuoden irkkimiitistä. Tämä tapahtui erään palvaajan mökillä Iitissä ja oli viime kesän parhaita viikonloppuja. Tähän porukkaan tutustusin alunperin poikaystävän kautta.

Muhkurainen, pohjaa hipova, kasvustoa täynnä oleva mökkitie hilasi tälläkin kertaa pulssia ylöspäin. Viime vuonna oltiin emännän autoa lukuun ottamatta ensimmäisiä paikalla ukkelin kanssa, koska molemmat oltiin tuolloin lomalaisia, mutta nyt päästiin pääkallonpaikalle vasta puoli seiskan aikoihin. Matkaa hidasti kauppaan pysähtyminen, ruuhkat ja kauhia sade.


Perusjuttuja. Saunomista, uimista, musiikkia , humalaa, jutustelua, naurua... Jätin kyllä lähes kaiken välistä. Istuin vaan ja ihmettelin. Olin ihan naatti. Edellisyönä olin nukkunut äärimmäisen huonosti ja pyörinyt vain sängyssä. Sitten aamuyöstä töihin ja tän jälkeen juhlimaan. Teki tiukkaa, vaikka torkahdin autossa. Kymmenen jälkeen sain hyttysten syötävänä olemisesta tarpeekseni ja vetäydyin aittaan hetkeksi lukemaan, ennen yhtätoista olin jo nukkumassa. Olen kova tyttö bailaamaan.

Unetti kovin. Nukuin puoli yhteentoista. Siinä vaiheessa oli jo monta ihmistä ylhäällä vaikka toisin kuvittelin. Oli rento aamu(päivä). Ei kiirettä mihinkään. Istuskelua ja höpöttelyä. Saatiin myös otettua pakollinen ryhmäkuva ennen kuin minä ja ukkeli lähdettiin kahden aikaan pois. Käytin urheiluliikkeen alesta ostamassa Eetulle vaellusvaatteet. Se on lähdössä taas vuoria huiputtelemaan tässä kuussa. Ukkeli lähti takaisin Iittiin, mutta mulla oli muita suunnitelmia.


Ehdin olla pari tuntia kotona laiskottelemassa ja laittautumassaa kunnes lähdin Lohjalle. Moikkasin soundcheckiä tekevää Kullikipua Rokkarissa ja menin Maijalle. Kohta bändi tuli perässä. Kuunneltiin huonoa musiikkia, syötiin Maijan tekemää makaronilaatikkoa ja koitettiin sietää sen ADHD:ta bostoninterrieriä.

Kullikipu. Kyllä. Sillä nimellä mennään. Csaballa on "oikeakin" bändi, mutta tässä nyt sattui käymään vanhanaikaisesti eli läpällä perustettu bändi saikin enemmän tulta alleen. Eka (ja sen piti olla vika) keikka oli Darksidessä maaliskuussa, siitä tekstiä TÄÄLLÄ. Tällöin myytiin 50 kappaleen C-kasettierä loppuun. Nyt oli muuta merchandisea ja olin jo itselleni varannut paidan, jossa oli edessä bändin logo ja takana teksti "Niskat jumissa ja panettaa", erään biisin nimi.


Kympin aikaan liikuttiin Rokkariin. Kasa kavereita tuli supporttamaan tätä tuttujen bändiä. Keikka oli... Olihan se. Ketään ei tällä kertaa sattunut fyysisesti! Viimeksi mikkiständi kosahti kaverin päähän. "Kaikki, jotka osti paidan saa esittää biisitoiveen". Eräs kaveri toivoi Mmmbopia, kyllä ne vähän yritti. Joku vanha pappa oli ihan fiiliksissä tanssimassa koko keikan ajan ja porukkaa oli paennut terasille, että "onks nää tosissaan". Eeexcellent. Hetken aikaa keikan jälkeen hengasin vielä tuttujen seurassa ennen kuin lähdin kotiin. Olipahan taas... :')

Muistaa heitellä TÄNNE kysymyksiä!


So. Last weekend. Meeting irc friends irl and supporting friend's band called Kullikipu which translates to Cock pain. Yyyes... The meetup was at one of #saatananpalvaus-channel's member's summer cabin, and the gig at Lohja. Nothing now here; weird friends, bad music, good time.

Remember to throw questions at me here!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)