torstai 7. elokuuta 2014

Vuosipäivä

Ollaan oltu Eetun kanssa yhdessä nääääääin monta vuotta. Kuusi vuotta! Ja oon edelleen tohon höpönassuun ihan hassuna. Tän verran olen jo aiemminkin kertonut: puolentoista viikon päästä nähtyäni Eetun ensimmäisen kerran alettiin tapailemaan, kuuden viikon tapailun jälkeen alettiin seurustelemaan ja kahden kuukauden seurustelun jälkeen muutettiin yhteen.

Mutta miten me tavattiin? Niin jännä tapahtumasarja! Kesäkuun alussa 2008 kaveri pisti viestiä, että lähdenkö Kaisikseen. Hänen tuttunsa oli juuri muuttanut jostain huitsin nevadasta Helsinkiin ja sen kanssa olivat menossa. Oli arki, mutta päätin kuitenkin lähteä keskellä viikkoa juhlimaan (hyi minua). Tutustuin tähän uuteen ihmiseen ja muutaman viikon sisään olin hänelle jo luvannut kyydin Nummirockiin. Auto oli täynnä, kun päivää-kahta ennen eräs kaveri feidasi Nummen ja hetkeä myöhemmin tämä uusi kaveri soittaa, että mahtuisko mun autoon vielä yksi. Se oli Eetu.


Nummikeskiviikkona hain Espoosta tän uuden kaverin hänen työpaikkansa pihalta, tästä kyytiin saapui myös Eetu. Mulla oli koko auto täynnä -89 syntyneitä poikia ja musta tuli jotenkin vanhempana naisena (no hei vaan kolme vuotta!) heidän "alkoholisoitunut äiti". Pojat olivat siis 18, minä 21.

Nummessa ei sen kummemmin bondattu, mutta festareiden jälkeen ajettuani pojat himaan huomasin autoon jääneen jonkun laukun. Eetulla oli kanan muisti. Sovittiin, että palautan sen seuraavan viikon Tuskassa, jonne Eetu oli menossa ja minä siihen ulkopuolelle puistoilemaan. Koko viikko kuitenkin sitä ennen juteltiin mesessä.

Tavattiin Eetun kanssa lauantaina Tuskan ulkopuolella. Hengattiin siinä hetki, palautin laukun ja sain yllättävän pusun hänen lähtiessään festarialueelle. Hämmennyin, mutta se oli semmoista iloista hämminkiä. Illalla lähdin hänen avecinaan jatkoille Tapanilaan ysäribileisiin. Ensimmäinen yö yhdessä, niin romanttista: valtasin koko patjan itselleni ja kuorsasin kovaa. Seuraavana päivänä kumpikin jatkoi omiin suuntiinsa, mutta kyllä me vielä illalla Kaisiksessa Tuskan jälkeen tavattiin. Vissyn voimin sain kuin sainkin kysyttyä Eetulta, josko hän lähtisi luokseni yöksi. Oli kuulemma sitä vähän ootellutkin, tosin ei se sitä silloin mulle sanonut. Juteltiin viiteen asti aamuyöllä (kyllä, vain juteltiin). Ja siitä se sitten niin sanotusti lähti.


Takaisin nykypäivään. Ensimmäistä kertaa ei tehty vuosipäivänä mitään. Yleensä ollaan edes ulkona syömässä käyty. Sen verran kuitenkin tehtiin jotain normaalista poikkeavaa, että tehtiin ruokaa ja syötiin yhdessä. Tortilloja ja lettuja, juhla-ateria. ;D Olin Eetulle tehnyt kortin, jonka olin jättänyt sille aamulla töihin lähtiessäni löydettäväksi arskojensa alta; tiedän, että ne se kuitenkin aamulla ottaa mukaan, eikä voi olla huomaamatta. Kortin "T. Outo" tulee siitä, kun lähes joka päivä tuo väittää, että "sä oot niin outo". Ja herranisä hihittelin itsekseni seuraavaa: Eetu ei perusta julkisista hellyydenosoituksista (varsinkaan jos on kavereita seurassa), eikä esimerkiksi fb:ssä meistä ole sillä kuin tasan kaksi kuvaa näiden kaikkien vuosien ajalta. Mutta nyt! Se oli käyttänyt 9000 tuntia paintissa ja tehnyt ällösöpökuvakollaasin kaikkien nähtäväksi. It is perfect!

Vaikka ollaankin näin monta vuotta seurusteltu, ei olla kihloissa, eikä täten naimisissakaan. Lapsia ei ole suunnitelmissa, eikä meillä ole lemmikkejäkään. Baby steps, apparently... :)


We've been together with Eetu six years now. We met at Nummirock 08, started seeing each other after Tuska Festival weekend and after six weeks we officially started dating. After two months he moved in with me and here we are. I think Eetu's over 9000 hours in Paint says it all. <3

6 kommenttia:

 1. Aaaaww! Paljon onnea söppänät! :3 :* ps. Me tullaan Samin kanssa perästä: meil tuli tänää 5,5v yhdessä + 4v kihloissa mittariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whihihiii kiitti. ^^ Ollaan team Puuma!

   Poista
 2. Voi miten kiva postaus! Tämmöset "rakkaustarinat" on aina jotenkin niin ihanaa kuultavaa/luettavaa - ja joka kerta tosi mielenkiintoisia :) Onnea teille! ^_^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mäkin tykkään lukea näitä tämmösiä, romantisch!

   Poista
 3. Paljon onnea! Minullakin oli miehen kanssa neljävuotispäivä tässä pari viikkoa sitten, eikä täälläkään kihloissa olla naimisista puhumattakaan, eikä näillä näkymin mennäkään vielä pitkään aikaan jos ollenkaan :D Lemmikeitäkään ei ole, koska tuo on allerginen, sniff. SOMEDAY.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukkeli tahtois kovasti kissan, mutta oon allerginen. Mä tahtoisin kovasti naimisiin, mutta ukkeli ei oo valmis. Ja kuulemma joudun synnyttämään sille joskus "komean pojan". :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)