perjantai 17. lokakuuta 2014

30 päivän haaste fuskattuna, part 1/2

Kopsasin tämän tällaisen haastehommelin Frankielta. Jaan tämän vain pariin postaukseen, enkä ehkä käy läpi jokaista kohtaa, mutta teen tän miten muutkin asiat: omalla tavallani. :P

30 DAY CHALLENGE
Day 1) Your current relationship, if single discuss how single life is.
Day 2) Where you'd like to be in 10 years.
Day 3) Your views on drugs and alcohol.
Day 4) Your views on religion.
Day 5) A time you thought about ending your own life.
Day 6) Write 30 interesting facts about yourself.
Day 7) Your zodiac sign and if you think it fits your personality.
Day 8) A moment you felt the most satisfied with your life.
Day 9) How you hope your future will be like?
Day 10) Discuss your first love and first kiss.
Day 11) Put your iPod on shuffle and write 10 songs that pop up.
Day 12) Bullet your whole day.
Day 13) Somewhere you'd like to move or visit.
Day 14) Your earliest memory.
Day 15) Your favourite Tumblrs.
Day 16) Your views on mainstream music.
Day 17) Your high and lows of this past year.
Day 18) Your beliefs.
Day 19) Disrespecting your parents.
Day 20) How important you think education is.
Day 21) One of your favorite shows.
Day 22) How have you changed in the past 2 years?
Day 23) Give pictures of 5 guys who are famous who you find attractive.
Day 24) You favorite movie and what it's about.
Day 25) Someone who fascinates you and why.
Day 26) What kind of person attracts you.
Day 27) A problem that you have had.
Day 28) Something that  you miss.
Day 29) Goals for the next 30 days.
Day 30) Your highs and lows of this month.


1) Your current relationship, if single discuss how single life is.
Avoliitossa nuoremman pojan kanssa, uh. Reilu kuusi vuotta ollaan oltu yhdessä ja lähes saman verran asuttu kimpassa. Parisuhdehistoria: hiljainen. Tätä ennen seurustelin 17-20-vuotiaana erään tytön kanssa. Tuossa välissä ehdin vuoden olla sinkkuna ja elämään sen villin nuoruuden, joka aiemmin jäi välistä. Vasta 17-vuotiaana olin saanut ensimmäisen suudelmani, eikä muutoinkaan ollut tapana viikonloppuisin huidella kylillä. Näin myöhemmin tuota sinkkuvuotta tarkastellen olin kovin kamala tapaus, juuri sellainen, joille nykyään pyörittelen silmiä, mutta se aika oli välttämätön käydä läpi ollakseni nyt tässä tilanteessa.

2) Where you'd like to be in 10 years.
Avioliitossa. Asua Espoossa rivitalossa. Ehdottomasti lapsettomana, mutta lemmikkinä nelivarvaskilpikonna. Toivottavasti töissä, jossa on etätyömahdollisuus tai sitten työttömänä lottovoittajana.

3) Your views on drugs and alcohol.
En käytä. Huumeita en ole koskaan kokeillut, enkä tule kokeilemaankaan ja alkoholin kulutusta olen jo useamman vuoden ajan vähentänyt vähentämistäni. Tänä vuonna otin kesällä pari kertaa, seuraava kerta on todennäköisesti ensi vuoden Nummessa. Miksi en juo? Mun mielestä on paljon kivempaa olla pistämättä rahoja turhaan, en oikein pidä mistään alkoholijuomasta, on mukava olla täysin kontrollissa itsestään, ajokunnossa, unen laatu ei kärsi, ei ole henkistä morkkista eikä krapulaa. Nuorempana käytin alkoholia enemmän ehkä eniten sen takia, että olin todella ujo. Jopa siinä määrin, että hermostutti jopa lähteä viettämään iltaa ihan vain (vähän isommalla) kaveriporukalla. Olen vieläkin, mutta näiden vuosien ajan olen opetellut olemaan ihmisten kanssa ja ujous on vähentänyt hirmuisia määriä. Kuitenkin mut löytää useimmiten vain seuraamassa tilanteita kuin olemassa suuna päänä keskustelussa mukana. Tästä tulee hirmuinen romaani, ellen nyt lopeta. Mut enivei, en erityisemmin tykkää juoda ja tää sopii mulle. Kukin taaplaa tyylillään. :)

4) Your views on religion.
Olen agnostikko. Kaikki on jees niin kauan kun et tyrkytä uskomuksia väkisin toisen nielusta alas. Tämä ei oo mulle kuitenkaan mikään kovin tärkeä aihe tai sellainen, mitä olisin kovasti miettinyt, vaikka erilaiset mytologiat onkin kiinnostavia. Ja kyllä mä jossain vaiheessa vielä aion lukea sen maailman luetuimman kirjan: Raamatun.

5) A time you thought about ending your own life.
En ole niin heikoilla jäillä koskaan ollut.

6) Write 30 interesting facts about yourself.
1) Olen vasuri. 2) Lempivärini ovat punainen, vihreä ja musta ja näistä väreistä koostuu vaatekaappinikin. 3) En ole ikinä asunut vuokralla. 4) Seitsemän vuoden vanhemmilta poisasumisen jälkeen palasin kesällä vanhaan huoneeseeni etätöitä tekemään. 5) Mulla on ollut kymmenen vuotta punaiset hiukset. 6) Iltarutiinini on huhuilla ukkelini "peeeeeeittäääämääääään" ja jos hän aikoo siitä heti sen jälkeen kipitellä pakoon, muistatan häntä, että "pusu kuuluu kauppaan". 7) Olen hakenut aikoinani töihin Hot lipsiin. 8) Lapsuuden haaveammattini oli kampaaja tai oopperalaulaja. 9) Yläasteella koulun ohessa kävin kansalaisopistossa opiskelemassa ranskaa. 10) Pidän itseäni nättinä, mutta kaulasta alaspäin lähes kaikkeen olen tyytymätön. 11) Tulin parhaille kavereilleni ulos bi-kaapista 14-vuotiaana. 12) Meillä on todella läheiset välit siskoni kanssa, puhutaan lähes joka päivä fb:ssä. 13) Ootan hirrrrmusti elokuvateattereihin tulevaa Hornsia, koska Joe Hillin Sarvet on yksi parhaista kirjoista, joita oon lukenut. 14) Näitä on tosi vaikea keksiä ja luovutan tähän.

7) Your zodiac sign and if you think it fits your personality.
Neitsyt. Aaaaaa vihaan aina, kun joku sanoo kenelle tahansa, että "oot niin tyypillinen xxxx" tai miten tahansa yrittääkin päteä, että nää horoskoopit on ihan oikea juttu! Hnnngggh!!! Jotkut kohdat pitää paikkansa, jotkut ei. Nää menee läpi: siisti, tarkka, kriittinen.

8) A moment you felt the most satisfied with your life.
Viime viikon keskiviikko oli erinomainen päivä! 8.10. ostin rivitaloasunnon ja läheinen todettiin imusolmukesyövästä selvinneeksi. \o/

9) How you hope your future will be like?
Eikö tää oo aika sama kuin tuo kakkoskohta?

10) Discuss your first love and first kiss.
Ensimmäisen suudelman sain Tukholman risteilyllä. Oli aika todella hirveä. Ihme imuri, hyvä etteivät huulet irronneet. Ja kuolanerityskin toimi tarpeettoman hyvin. Toinen suudelma tuli puolta vuotta myöhemmin ja tän neidin kanssa seurustelinkin sitten kolme vuotta. Teinikihlat, alkusuhteessa on-offia ja kaikenlaista perussäätöä. Suurimmaksi osaksi tietysti hyvää aikaa, mutta jälkiviisaana olihan se tuhoon tuomittu suhde, molemmat oltiin vielä ihan lapsia. Erottiin 2007 ja ollaan kyllä vieläkin tekemisissä. Viimeksi juteltiin viime viikolla, kun hän onnitteli talokaupoista, tarjosi muutossa apuaan ja pyysi mua joku kerta vierailemaan hänen ja vaimonsa uuteen kämppään.

11) Put your iPod on shuffle and write 10 songs that pop up.
Ei ole iPodia tai muutakaan kannettavaa musiikkivehjettä. Koneella sen sijaan on winamp, pistin sen musat shufflelle: 1) Slipknot - Before I forget 2) Pain confessor - My last words 3) Korpiklaani - Paljon on koskessa kiviä 4) In Flames - Bullet ride 5) Lady Gaga - Poker face 6) Pendulum - Slam 7) Norther - Death unlimited 8) In Flames - Embody the invisible 9) Pain confessor - Mercaneries 10) Profane omen - Slave to the grind. No nyt oon yllättynyt! Kolmasosa koneella olevista musiikeista kuitenkin on poppia, räppiä, ysäriä ja kaikenlaista sekalaista.

12) Bullet your whole day. (pe)
04.51 Heräsin ennen kellonsoittoa.
05.03 Lähdin ajamaan etätöihin eli porukoilleni.
05.28 Töiden aloitus. Vili eli siskon porukoilla hoidossa oleva koira herää ja tulee hetkeksi ihmettelemään työhuoneeseen.
10.00 Tauko. Näytin vanhemmille siskon fb:hen lisäämiä reissukuvia ja rapsuttelin Viliä.
12.00 Toinen tauko. Luen A storm of swordsia Vilin ottaessa nokosia vieressä.
13.28 Lopetan työt. Siirryn olkkariin miettimään mitä leipoisin luppoajallani ja väännän äkkiä pannukakun.
15.15 Hieronta-aika Nummelassa. Niska-hartiaseutu ihan solmussa ja niskat  rutisee päätä kiertäessä. Kökön selän ja toimistotyön takia koitan käydä säännöllisesti hierottavana.
16.45 Käyn Sellon Seppälässä katsomatta hametta, jota oon ehtinyt siellä jo kaksi kertaa käydä sovittamassa, mutta kuitenkin molemmilla kerroilla on jäänyt hyllyyn. Niin jäi nytkin. Sen sijaan mukaan lähti vihreä neule, nahkahame ja rintsikat.
17.30 Eetu oli päässyt tasalta töistä ja otin sen Sellolta kyytiin.
18.15 Kaveripariskunta soittaa meille, että mitä tehdään.Sovittiin, että tulevat meille ja ihmetellään sitten asiaa enemmän.
20.00 Voi ei, what have we done... Perjantai-ilta, kaksi pariskuntaa ja Vain elämää.
22.00 Peli Guillotinea.
23.20 Vieraat lähtevät.
00.00 Hetki datailua ja tutimaan.

13) Somewhere you'd like to move or visit.
Sisko on tällä hetkellä Amerikassa (New York, Sarasota, Miami) ja mulle tuli hinku päästä Nykiin! Nuhtelin sitä jo, kun eivät olleet menossa Broadwaylle mihinkään esitykseen. Yksi tulevaisuuden haave on ottaa joku kesä täysin vapaaksi ja lähteä 2-3 kuukaudeksi kiertämään Amerikkaa.

14) Your earliest memory.
Oon nyt liian väsynyt miettimään tällaisia. Hnnngh.

15) Your favourite Tumblrs.
Öh... Kävin tän kysymyksen takia ensimmäistä kertaa Tumblr'n sivuilla. Siinä pyydettin rekisteröitymään. Siinä olikin sit kaikki kokemukseni tästä asiasta. :D

Osa 2 sitten joskus myöhemmin. :) Hyvä te, jotka jaksoitte koko tekstin lukea! ;)

4 kommenttia:

 1. Tämä oli hauskaa luettavaa, itsekin olen Neitsyt horoskoopilta, kriittinen, tarkka, saivartelija, mutta en siisti :D Siinä osassa varmaankin sitten sitä taiteellista "boheemimpaa" puolta. Agnostikko ja vähäinen alkoholinkäyttö kuvaa minuakin, vaikka eihän tämä nyt vertailua ollut, tuli vaan mieleen tätä lukiessa :)
  Toista puolikasta odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän vuoden puolella oon useamman kaverin huomannut vähentäneen juomista, nice! :) Yksi haluaa elää terveellisemmin, toista ei enää jaksa kiinnostaa, kolmannella tuli krapularaja vastaan ja mitä näitä nyt on. Alkuvuodesta mun piti tosin juottaa kavereitani pitämällä ilmaisen Somersbyn bileet,kun huomasin kahden Tallinnasta tuodun lavallisen menevän piakkoin vanhaksi. :P

   Poista
 2. Jee, mä odotan myös Hornsia malttamattomana! Oon yrittänyt olla katsomatta trailereita muutamaa pientä vilkaisua enempää. Toivottavasti ei käy Odd Thomasit.. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein vois vielä ennen leffaa kertaalleen lukea Sarvet. So good. Odd Thomas oli joo vähän mitä oli... :D Toi Dean Koontz on sinänsä ihan hauska tapaus, se on vähän ku köyhän miehen King, mut tykkään silti lukea ja haalia sen pokkareita.

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)