tiistai 21. lokakuuta 2014

30 päivän haaste fuskattuna, part 2/2

Osan 1/2 löydät täältä. Loppupuolisko alla. :) Tää ei ollut ollenkaan niin kirjoittamiseen inspiroiva kuin edellinen, höh!


Day 16) Your views on mainstream music.
Hyvää mössöä. Automatkoilla kuuntelen radiosta ihan yhtälailla poppikanavia kuin niitä mitä tahansa muitakin.

Day 17) Your high and lows of this past year.
Jee: Asuntoasiat, excellent kesäloma. Buu: kesäkuu oli hermoja raastava: parin sukulaisen vakavat sairaudet, toimiston muutto, etätyöasioiden miettiminen ja tän suhteen myös se, että pitääkö mun nyt uusi asunto keksiä jostain nopealla aikavälillä, oma sairastelu... Nää kaikki jutut onneksi kääntyi parhain päin aikavälillä heinä-lokakuu. "Kyllä ne asiat siitä lutviutuu", kuten äiti aina sanoo. Pakko kai se on uskoa. Noin muutoin buu-juttuja ovat liikunnan vähyys ja lihominen.

Day 18) Your beliefs.
Ei kannata tuhlata energiaa ihmisiin, jotka kohtelevat sua huonosti ja joista et edes pidä.

Day 19) Disrespecting your parents.
Jännä juttu miten kotoa muuttaminen parantaa suhteita perheeseen. Pahimmat teinihormoniajat on asia erikseen, mutta nyt kun näkee harvemmin vanhempiaan, osaa niitä ihan eri tavalla arvostaa. Kotona asuessa lähinnä ärsytti kaikki se hyysääminen ja kysely ja tuntui, että vain linnoittautumalla omaan huoneeseensa sai olla rauhassa, mutta nykyään ihmettelen, jos äiti ei soitakaan mulle tietyin väliajoin! Nythän oon täällä tosin töitä ollut tekemässä 3 kk, mutta ennen sitäkin porukoilla kävi mielellään kylässä ja vaikka teki niille ruokaa. Äidille tulee muutenkin aina soitettua, jos on joku ongelma ja iskä osaa korjata mitä vaan.


Day 20) How important you think education is.
Kunhan nyt ei ihan peruskoulutasolle jää... Mulle on hyvin riittänyt tämä merkonomikoulutus, eikä ole näinä kymmenenä valmistumisen jälkeisenä vuotena kiinnostanut yhtään palata koulunpenkille. Ehkä sitten joskus jos tulee joku kiinnostava ala vastaan, mutta nyt olen tyytyväinen tilanteeseeni. Kerran aikoja sitten hermostusin kovasti siitä, kun kaveri sanoi, että hän ainakin haluaa olla korkeasti koulutettu, jotta saa hyvän työpaikan ja katsoi nenänvarttaan pitkin minun tilannetta (tein silloin samaa duunia kuin nyt, mutta eri paikassa). Mikä on hyvä? Kai se työpaikan miellekkyys riippuu ihan siitä mistä itse tykkää? Oli sulla kuinka aliarvostettu työ tahansa, mutta jos nautit työstäsi, eikä vituta lähteä työvuoroon, ni eikö se silloin ole hyvä? Vai määritteleekö sen vain palkka?

Day 21) One of your favorite shows.
Saatte top vitosen: Breaking bad, Supernatural, Walking dead, HIMYM, True blood.

Day 22) How have you changed in the past 2 years?
Ehkä oon hippasen pitkäjänteisemmäksi ja rohkeammaksi muuttunut, ainakin mitä tulee päätöksentekoon.

Day 23) Give pictures of 5 guys who are famous who you find attractive.
Kolme ekaa oli helppoja, loput vaikeita. Luovutin. Mmmm, Jensen Ackles, Johnny Depp ja JP Leppäluoto. Lääh.


Day 24) You favorite movie and what it's about.
The Boondock Saints. En ikinä kyllästy katsomaan tätä! "The Boondock Saints – Etelä-Bostonin Enkelit on vuonna 1999 julkaistu, Troy Duffyn ohjaama ja kirjoittama jännityselokuva. Elokuvan pääosissa Sean Patrick Flanery ja Norman Reedus esittävät veljeksiä, jotka ottavat lain omiin käsiinsä ja uskoen toteuttavansa Jumalan tahtoa he alkavat tappaa rikollisia. Pian joukkoon liittyy myös heidän ystävänsä mafian juoksupoika David Della Rocco. Yhdessä he päättävät puhdistavansa kotikaupunkinsa Bostonin rikollisjärjestöistä. Murhia alkaa tutkia Willem Dafoen esittämä FBI:n tutkija Paul Smecker."

Day 26) What kind of person attracts you.
Jaa ikään ku sil viissiin vai kaveripohjalta? Sama vastaus pätee molempiin: hyväntuuliset, hyväntahtoiset ja itsevarmat, muttei omahyväiset. Avoimet ja helposti lähestyttävät. Hevarit ja kaiken maailman rokki-ihmiset. Turha esittäminen, örveltäminen ja muiden jatkuva arvostelu ja lyttääminen omaa egoa pönkittääkseen eivät toimi missään määrin.

Day 27) A problem that you have had.
Ihan on nykyinenkin ongelma nämä selän takana kakkaa puhuvat henkilöt, jotka tavattaessa hymyilevät ja esittävät kaveria.


Day 28) Something that  you miss.
Kesää, möksää, lämpöä.

Day 29) Goals for the next 30 days.
Saada muutto, tavaroiden purkaminen ja kodiksi asettuminen mahdollisimman joutuisasti pois alta ja kehitellä sopiva tuparipäivä ja pistää kutsuja menemään.

Day 30) Your highs and lows of this month.
Jee: vanhan kodin myyminen ja uuden ostaminen. Buu: Fiilis itsestäni viikonloppuisin, kun pitäisi lähteä jonnekin, mikään ei näytä hyvältä päällä ja ahdistaapuristaakiristää ja mieluummin jäisi vain kotiin, ettei kukaan näkisi mua.

Olipa masentava loppu... :D Olen kyllä käynyt ihmisten ilmoillakin! Viime viikonloppuna oli kivoja juttuja (messut ja blogimiitti) ja tulee olemaan tulevanakin (toiset messut ja seuraava blogitapahtuma), niistä kirjoittelen myöhemmin!

Kulissien takana: oon just saanut itseni lähtökuntoon, Eetu häärää taustalla,
ollaan lähdössä tupareihin ja Maria soittelee samaan aikaan.

I will translate the next entry, I promise!

2 kommenttia:

  1. Nää postaukset oli kivoja! Oot tosi nätti, ihan turhaan ressaat - vaikka ei tää sanominen varmaan mitään auta :D Ensi lauantaista tulee kiva ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Sosiaalisesti rajoittunut puoleni minussa jo vähän jännittää, huiii!

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)