keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Alternative blogs Finland meetup vol 3

Kolmas Alternative blogs Finland-ryhmän miitti päätettiin pitää lauantaina 18.10. Paljon oli mietintää ja vääntöä, että missä nähdään (jonkun luona? valokarnevaaleilla? baarissa? mites mahdolliset alaikäiset?) ja lopulta treffipaikaksi valikoitui bar Praha muun muassa keskeisen sijaintinsa takia. Steissi-Praha 1 min.


Iltapäivästä otin junan keskustaan ja klo 17.30 saavuin Prahaan. Aloitusajaksi oltiin mietitty klo 17-18. Siihen aikaan siellä olivat vasta Frankie ja Jenny, joiden kanssa oltiin pitkä pätkä kolmistaan ennen Mystralin saapumista. Myöhemmin saatiin seuraksi lisää tytsyjä: Nebula ja Selena sekä Leena ja Saija + joitain tyyppejä, jotka olivat ennen miittiä olleet Leenan ja Saijan kanssa valokuvausworkshopissa. Vain Jenny oli uusi tuttavuus (irl, entuudestaan oli kyllä hänenkin blogi tuttu), hän oli vastikään pk-seutulaistunut ja pääsi ensimmäistä kertaa osallistumaan miittiin.

Siellä sitten istuskelin koko illan, klo 22.30 asti. Kauhee kun jo siihen aikaan väsytti. Mystralin kanssa haukoteltiin kilpaa ja voivoteltiin vanhuutta. Praha oli mukava paikka, olin siellä ennenkin piipahtanut joskus vuosia takaperin. Niin hyvää musiikkia! Entwineä, Charonia, Sentencediä, In Flamesia... Ihan kuin omasta levyhyllystä.


Bloggaajat koossa ja kamerat piilossa, häh? Mun kamerasta löytyi yksi kuva, onneksi sentään Frankiellä oli jakaa muutamat otokset ja mikä tärkeintä: ryhmäkuva.

Aiemmin päivällä mua oltiin kosiskeltu Painobaariin kasari-ysäridiskoon ja kipaisinkin siellä pari minuuttia pyörähtämässä kun kerta sekä se että Praha olivat molemmat ihan rautatieaseman vieressä. Vaihdettiin hetki kuulumisia kaverin kanssa kunnes otin junan takaisin kotiin. Vasta kahdentoista jälkeen pääsin nukkumaan, ihan kuten edellispäivänäkin. En mä jaksais kyllä ollenkaan ottaa tätä tällaista tavaksi! Että kahtena perättäisenä yönä vasta puolinyön aikaan vuoteeseen, huhhuh.


The third Alternative bloggers Finland (fb group) meetup took place at bar Praha, Helsinki. You can find the links to the other girls blogs above. Thank you all for the good time! There are not many people or happenings that can drag me into a bar, but this was a must.

6 kommenttia:

 1. http://angelw1tch.blogspot.fi/2014/10/syksyn-sydamia.html
  Heips ihanuus, siulle olisi haaste miun blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu kiitti, liitän to do-postausjonooni! ^^

   Poista
 2. Harmittaa kun en päässyt mukaan, pidetään taas pian miitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! Edelliset oli 2-3 kk välein ni eiköhän näitä ihan hyvään tahtiin tule. :)

   Poista
 3. Ärsyttää, kun en päässyt miittiin mukaan. :( Toivottavasti seuraava tulee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin suakin tahtonut nähdä, sniff! ;__; Ehkä mä joskus taas sinnekin päin eksyn.

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)