tiistai 28. lokakuuta 2014

Bloggers' inspiration day

Ootte varmaan ehtineet aiheesta lukea jo useasta eri blogista, mutta minä kans, minä kans!

Maria soitti mulle pari viikkoa takaperin ja pyysi avecikseen Indiedaysin Bloggers' inspiration day'hin. I'm in! Sen verran tästä tapahtumasta tiesin, mitä olin lukenut blogeista keväällä, vaikka onhan näitä tapahtumia ilmeisesti ehditty jo järjestää useampana vuonna.Kävin Marian hakemassa kotoaan 11.30 aikaan. Nakitettiin hänen aviomies ensin ottamaan meistä kuvia pihalla. Oltiin kovin täsmällisiä ja paria minuuttia yli puolenpäivän (tapahtuma oli klo 12-16) oltiin parkkiksella. Toki ehdittiin ensin ajaa harhaan. Typerät kielletyt ajosuunnat... :P Ravintola Sipulin Talvipuutarhassa pidettiin nämä kekkerit.

Ihan ensimmäiseksi jätettiin takit narikkaan ja saatiin etsittyä parin sadan nimikyltin seasta omamme. Tai itse asiassa Marialle jouduttiin tekemään uusi, hänen omansa oltiin unohdettu/kadotettu/nyysitty/jotain muuta. :') Aika pienihän tuo paikka oli, vaikkakin muuten nätti lasikattoineen -> bloggaajille hyvä valaistus. Kauheen monella oli kalliit järkkärit kaulassa, melkein tuli alemmuuskompleksi oman pokkarin kanssa.

Oltiin jo aiemmin Marian kanssa todettu, että vaikka yhdessä mennäänkin, ei meidän tarvitse siellä hengata ku paita ja pehva, kun kuitenkin molemmilla oli siellä omatkin tutut: mulla oli siellä noita alternativemörköjä ja Marialla muita vauvabloggareita.Kivointa siellä olikin hengata juur niiden kaikkien tuttujen kanssa (Marian lisäksi Leenan, Saijan, Pietun, Oonan, Jennyn ja Litan), mutta muuten oli aika mitäänsanomaton tapahtuma, vaikka siellä kivaa olikin ihmetellä maailman menoa. Alkoholia oli hämmentävän paljon tarjolla, kun miettää tapahtuma-aikaa. Vissiin kolmella eri pisteellä oli juomia tarjolla, oli skumppaa ja drinkkejä ja siideriä ja mitä kaikkea. Fresitaa yritettiin pistää käteen heti alkuun, mutta totesin vain tyhjentävästi, että hän on raskaana ja minä autolla. Tarjolla oli onneksi myös vissyä sekä söpöjä pikkuruisia fingerfoodseja, joita ehdin vain kaksi ihan alussa syödä. Ihan törkeen hyviä! Mutta siinä vaiheessa kun oltaisiin Marian kanssa tahdottu niitä tahdottu mussuttamalla mussuttaa, ne olivat loppuneet. Höh.
Tapahtumassa oli kolme luentoa: Kansainväliset tähtivieraat (en ollut yhdestäkään kuullut), Kuvankäsittely workshop (tää oli ainoa missä kävin, siinä ammattilaisvalokuvaaja muokkasi kuvaa photoskopilla ja kertoi samalla mitä teki) ja Blogitunti, "tule keskustelemaan bloggaamisesta". Löysin sieltä vieraiden joukosta mun mittapuulla yhden tähtivieraan: Rose Shockin! Ihailin kaukaa. ^^

Ja sitten niitä esittelypisteitä: Asukuvaus-workshop, Ruokakuvaus-workshop, Style a room (stailaa makuuhuone ja voita Hobby Hall-studiopäivä), De Kuyper-drinkkibaari (sai ottaa joko valmiita drinkkejä tai tehdä baarimikkojen avustuksella omia), designer lounge (sitä ns. muotia).
Eli kuten sanoin; kavereiden kanssa hengailu oujee, mutta muuten en oikein löytänyt itseäni kiinnostavaa ohjelmaa. Mutta toki, kun enemmistö vieraista on valtavirtaa niin heitä ajatellenhan se sisältö sitten suunnitellaankin. Kuulin sellaisilta bloggaajilta, jotka olivat edelliskerroillakin tässä tapahtumassa käyneet, että ennen oli paljon mielenkiintoisempia pisteitä ja vieraita ja oli gift bageja sun muuta. Ei sillä, tykkäsin kyllä käydä, en tiennyt yhtään mitä tuollaisessa tapahtumassa olisi ja se kolme tuntia meni nopeesti. Ja oli ne tarjottavakin hyviä, jos vaan olisin ollut fiksu ja tunkenut niitä aiemmin naamaani. :D Heitin vielä Marian mahoineen himppeen ja tässä oon pari päivää haalinut kuvia itse kultakin ennen kuin aloin tätä kirjoittelemaan.

Marialle kiitos kutsusta ja seurasta ♥ Ja tottakai myös muille mörökölleille kiitos seurasta. ^^

Kuva Indiedays-taustalla: Nanna (http://www.danlovesyou.net/)


Maria got an invitation to Indiedays bloggers' inspiration day and asked me to go with her. The invitation was +1 and the date had to be a blogger. The event had lectures, workshops, "star bloggers" that I had never even heard about, competitions, lots of free alcohol (Maria is pregrant, I was driving) and even more people. I did recognise two (Rose Shock and Nadja) in addition to my own familiar alternative lot (Leena, Saija, Lita, Pietu, Oona, Jenny). Had fun hanging out with you guys! Otherwise the inspiration day did not inspire me that much.

4 kommenttia:

 1. Oli ihan sika kivaa kyl teidän kanssa <3

  VastaaPoista
 2. Olit kyllä ihan huippuseura mukaan tuonne - tosi luontevasti vaan soljuttiin siellä yhdessä ja erikseen :D + sain kyllä parhaimmat naurut moneen otteeseen vähän levottomista jutuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun otit mut mukaan. ^^ Mut ehkä noi automatkojen jutut oli kuitenkin meidän treffien parasta antia. :')

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)