keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Reveal your secrets!

Nyt on vihdoinkin asiat saatu paperille asti, eli on aika paljastaa asia, jota olen pari kuukautta salaillut! Me ostettiin rivarin pätkä!

 • olemme keväästä asti etsineet isompaa kämppää
 • 19.7. käytiin katsomassa Laaksolahdessa asuntoa, johon ihastuttiin ensisilmäyksellä
 • oma asuntomme meni myyntiin 31.7.
 • lainalupaus saatiin 13.8.
 • 15.8. tarjous Laaksolahden asunnosta meni läpi
 • 20.8. käytiin tekemässä alkukaupat
 • meidän kämpälle ostaja löytyi 18.9.
 • kaupat meidän asunnosta tehtiin 2.10.
 • loppukaupat Laaksolahden asunnosta tehtiin 8.10.

2,5 kk tähän rumbaan meni, mutta nyt on raha liikkunut, asiat järjestyksessä ja muutto edessä. *tuuletuksia!!!!!* Tai hetkihän tässä vielä menee, viikolla 45 saavaan avaimet ja päästään muuttamaan.


Olen asunut reilu seitsemän vuotta Vallikalliossa 45 neliön kaksiossa, tästä lähes kuusi vuotta ukkelin kanssa. Tuleva koti on kaksikerroksinen 81 neliön rivitalon päätyasunto Laaksolahdessa. Espooseen halusin jäädä. Asunto on remontoitu kaksi vuotta sitten, jolloin uusittiin kylpyhuone, sauna, wc, keittiö, terassi ja muita pintoja. Niin hieno! Myönnettäköön, että vähän tulee ikävä tätä tuttua ja turvallista monta vuotta kotina toiminutta kolosta, mutta oon superinnoissani muutosta ja sisustamisesta ja tavaroiden läpikäymisestä ja turhan pois heittämisestä ja uusien tilpehöörien ostamisesta!

Että sellainen pieni elämänmuutos. Viikon-parin verran ollaan jo tehty ostoksia ja pikkuhiljaa ajan kanssa aletaan pakkaamaan ja läpikäymään kamoja ja itse muuttoakaan ei välttämättä tarvitse sählätä ja stressata yhdessä päivässä läpi. Kuvia ja lisää hehkutusta sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, kun asunto on edustuskunnossa ja ollaan kotiuduttu. :)


Big news! We bought an apartment from a row house! I've lived for seven years (six of that with Eetu) in a two-room apartment that's 45 m². The new home is three-room apartment in two floors and it's 81 m². Now we will have a sauna, a terrace and a separate room to put our computers: that's gonna be Eetu's game room/my telecommuting room. We went to see this place for the first time on July 19th, but this things take time: I have to find a buyer for my old apartment first, am I going to get enough loan, are they going to accept my bidding price... Everything worked out fine and last week I sold my house and today I bought the new one. The actual moving part will the place at the beginning of November, week 45.

10 kommenttia:

 1. Ei jumalauta millasen lukaalin ootte löytäny, kelpais! Hirmuisesti onnea uuteen asuntoon! :---) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas ku näät sisältä! So pretty! Eipä mulla oo kohta enää yhtään syytä poistua himasta, kun on kaunis koti ja työtkin hoituu sieltä käsin. :D

   Poista
 2. Saako udella, että mikä kohteessa oli hintapyyntö (en toki oleta, että kerrot mitä siitä maksoitte, kiinnostaa vain rempatun rivarin hintaluokka Espoossa, siksi hintapyynnöstä kyselen) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mielelläni täällä raha-asioita, edes hintapyyntöjä, ala kertoilemaan.... Pahoittelen. Kallista lystiähän tämä on. :)

   Poista
 3. Ensi vuonnahan sen näet Marjutin verotiedoista, jotka ovat julkisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkonen velho saa olla, jos verotiedoista hintapyynnön löytää! Ja vielä pelkän etunimen perusteella! :P Pidetään nyt hei nää raha-asiat täältä pois. :)

   Poista
 4. Kuulostaa hienolta! Sitten heti paljon kuvia meidän nähtäväksi! :) Tosin mulle iskee heti kotikateus, mutta minkäs sille sitten mahtaa.
  Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaa! Videota! Kaikkea! Mulla on jo melko selkeät visiot joka huoneesta, mut saa nähdä sit sen toteutuksen kanssa... :P Ja kiitos! ^^

   Poista
 5. Oho miten upea asunto, onnea kaupoista ja muutollekin! Kateus iskee tännekin, mutta eipä ole varaa muuttaa pois tästä yksiöstä :) Rivitalot on ihan hyviä paikkoja asua, on yleensä vähän pihaa, mutta ei silti tarvitse aivan kaikkea kuulla naapurin vessasakäynnistä lähtien seinien läpi. (Paitsi että vanhempien talossa kuuntelin 3 vuotta joka yö puoli yhden ja puoli kahden aikaan niksoista kärsivän koliikkipennun öistä huutoa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Meillä tulee tuolla olemaan iso terassi, joka jatkuu sitten kaikkien yhteiseksi koko talon levyiseksi nurtsialueeksi. Taloyhtiö on melko pieni, joten ei niitä naapureita onneksi kovin montaa ole. Mut kyllä nyt kelpaa, alkoihan toi 45 neliötä olla aika pieni kahdelle hengelle. Ensi kuun alkuun kun vielä malttaa odotella!

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)