sunnuntai 5. lokakuuta 2014

TMNT

En pistäisi päätäni pantiksi, mutta en muista blogihistoriani aikana olleen toista yhdeksän päivän postaustaukoa. Vietän tahatonta hiljaiseloa. Töitä ja kotioleilua. Hiukset sotkussa ja verkkarit jalassa. Perjantai- ja lauantai-iltani vietin katsomalla Catfishiä jaksoa toisen perään ja pelaten netti-Carcassonnea, mitä nyt välillä siivoilin. Selkä on huonona, niskat solmussa ja uni on maittanut kellon ympäri. Etätyöt porukoiden luona, ylenpalttinen kotona hengailu ja vähäinen sosiaalinen elämä on saanut mut jättämään hiuksetkin (muiden ulkonäöllisen seikkojen ohella) täysin oman onnensa nojaan; lähemmäs kuusi viikkoa värjäämättä ollut letti on haalistuneen monivärinen oranssi.


Tänään kävin kahvilla kaveriperheen kanssa. Eivät kyenneet osallistumaan mökkisynttäreilleni, mutta halusivat silti antaa lahjan. Sain Vader's little princess-kirjan ja heidän 8(?)-vuotias tyttärensä oli tehnyt mulle hamahelmistä Leonardon. Kysyin olivatko muistaneet suosikkikilpparini vai tsägällä valinneet oikein. Muistaneet! Leonardo on mulla tatuoituna pohkeeseen kera Vinskin, Yodan ja Hopeanuolen. Tämä alkaa muodostua teemaksi: aikaisemmin olen heiltä saanut lahjaksi Turtles Kimblen. Asiaan varmasti vaikuttaa se fakta, että tuo heidän isäntä on superfani.

Triviaa: ainoa eläin, jonka joskus voisin kuvitella hankkivani, on nelivarvaskilpikonna. Nimeäisin sen Silppuriksi. Oli kuinka väärin tahansa. Mitään muuta nimeä en edes harkitsisi.


Nothing much happening here. Work and home, home and work. This Friday and Saturday nights I spent watching Catfish episode after episode and playing online Carcassonne at the same time. Interesting, isn't it.

Today I saw two of my friends, we went to a café. They couldn't come to my birthday party, but still wanted to give a gift. I got a book, "Vader's little princess", and Leonardo made from Hama pearls.

Some trivia: I have Leonardo, Yoda, Vinnie (Biker mice from Mars) and Silverfang tattooed on my leg. The only pet I would ever consider having is a russian tortoise. I would name it Silppuri, which is Shredder in Finnish.

2 kommenttia:

  1. Catfish on ihan viihdyttävä ohjelma, itsekin tulee tuijotetua. Ja nuo nappulat, joista tehdään noita kuvia on kyllä ihania. Tarhassa harjoittelussa aina silittelin penskojen taideteoksia, kun ne oli nukkumassa, kunnes pupelot alkoi loppua ja piti ryhtyä uusiokäyttämään niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyl ihan älyttömän siistejä, melkeinpä voisin itsekin jonkun helmisetin käydä ostamassa! :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)