tiistai 18. marraskuuta 2014

Cabin fever

Äkkiä naamakuvaa ennen kuin porukka unohtaa miltä näytän, mutta muistaa millaisessa kämpässä asun. Tutustuin kauan kadoksissa olleeseen ystävään, meikkiin. En kylläkään ole lähdössä minnekään... Mutta alan olemaan valmis poistumaan kotoa ihmisten ilmoille. Oli meillä kahden pariskunnan kanssa täällä sauna-, peli- ja leffailta (Reservoir dogs, Guillotine, Settlers of Catan) lauantaina, mutta en ole käynyt reiluun kahteen viikkoon missään kauppaa lukuun ottamatta.


Ostin viikonloppuna ensimmäisen kasvini, jukkapalmun! Nimesin sen maijapalmuksi, koska hän se jukkapalmua tuohon alunperin ehdotti. Olen altis vaikutuksille. Plus se on samalla tribuutti hänen uhrautumiselleen meidän muuttojutuissa. Noin muuten ollaan saatu aikaiseksi ostaa ja koota Eetulle tietokonepöytä ja lipasto.

Niin pal jännittäviä aikoja elän täällä eristyneisyydessäni... :P Toivon ensi viikolla saavani kaiken siihen malliin, että saan tehtyä kämppäpostauksen ja -videon.


A selfie before you forget what I look like and only remember stuff about my new home. Otherwise nothing new. Living here in isolation and I'm just about ready to go out and see people. It's been over two weeks that I've left home and went somewhere else than grocery store or furniture shop. Although we did have two couples visiting us on Saturday; we spent the night watching movies and playing board games. Aaand I bought my first houseplant ever; yucca gigantea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)