lauantai 8. marraskuuta 2014

Teaser

Maanantaina saatiin avaimet käteen, ma-ti roudailtiin tänne vähäsen jo jotain ja keskiviikko oli virallinen muuttopäivä. Torstaina oli enää pari muuttolaatikkoa purkamatta ja hoidettiin myös edellisen asunnon loppusiivous pois alta. Pe-la ollaan tehty ostoksia. Täältä puuttuu enää verhoja ja yksi matto, jotka molemmat ovat kyllä jo tilauksessa, sekä sohva, joka on porukoiden vanha ja kuskaavat sen tänne jossain vaiheessa. Plus muutamat jutut pitää vielä seinille kiinnittää. Kauhean näppärästi mennyt tämä muutto, ai että ollaan tehokkaita! Kiitos kyllä kuuluu muuttoavullekin: omalle ja Eetun perheelle sekä Maijalle, jonka piti olla vain parin tunnin siivousapu-Maija, mutta joka muuttuikin noin kahdeksan tunnin monitoimi-Maijaksi.

Kaikenkattavampaa ja kuvarikkaampaa postausta, kun täällä on oikeasti joka paikka reilassa, vaikka tämä näyttääkin jo nyt hyvältä ja tuntuu kodilta. :)On Monday we got the keys. On Monday and Tuesday we brought a few things here, but Wednesday was the official moving day. On Thursday we cleaned the old aparment and at the end of the day only a couple of moving boxes remained. On Friday and Saturday we have bought lots of stuff we still needed. Now there's missing only curtains and one carpet, those I have already ordered. Damn we are efficient!

More all-encompassing post coming up when eeeverything is ready. Though this already looks pretty and feels like home. :)

4 kommenttia:

 1. Oijoi, ihanan kodikkaalta ja tunnelmalliselta siellä kyllä näyttää jo nyt! Jään innolla oottamaan tulevia kämppäpostauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kelpaa järjestää leffa-, peli- ja saunailtoja ja pitää päivälliskutsuja! Minäkin hyvä kun ees maltan odottaa, että pääsen jakamaan kuvia tästä kaikille. ^^

   Poista
 2. Hyvän näköistä :) Malttamattomana ootellaan täälläkin lisäkuvia :)
  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos! ^^ Sä hei voisit ammattilaisena ehdottaa jotain kaunista viherkasvia tohon nojatuolin taakse, sohvan viereen! Helppohoitoinen, ~130 cm ei kauheasti leviävä/tilaa vievä.

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)