perjantai 14. marraskuuta 2014

The devil is in the details

Nyt on työkonekin siirretty uuteen kämppään - mun ei enää ikinä tarvitse poistua kotoa! \o/ Ja silti tänne kirjoittelu on jäänyt vähäiseksi... Koko ajan tuntuu tulevan mieleen pieniä tekemättömiä juttuja tai ostettavia asioita, mutta kyllä tää tästä. Vähitellen. Pitäisi viedä matto pesulaan, siivota varasto, hakea sohva mökiltä, hommata kunnollinen jalkatuki koneella työskentelyyn (tällä hetkellä käytän paksua kirjaboksia), ostaa Eetulle uusi työpöytä, lipasto ja PS4 ja käydä Plantagenissa etsimässä olkkariin isoa viherkasvia. Postista odottelen vielä yhtä pakettia, josta tulee matto ja verhot. Ulkokalusteet ja grilli ostetaan vasta keväällä, koska myöhästyttiin hippasin kalustemyyjien loppusyksyn varastontyhjennyksistä ja supertarjouksista.

Näppärästi käy työn ohessa tauoilla kodin ylläpitäminen: kerkee pistämään pyykit pyörimään ja kuivumaan, ehtii tyhjentää tiskikoneen ja siivoilla. Tai sitten voi vaan mennä vällyjen alle lukemaan.

Pari kaveria on jo ehtinyt käydä kylässä, lauantaina tulee muutama lisää. Eihän tämä vielä valmis ole, mutta malttamattomana tahtoisin tätä esitellä jo kaikille.


Mitään naamakuviakaan ei ole tänne postata, koska en ole kahteen viikkoon tehnyt töiden lisäksi muita kuin muuttoon ja sisustamiseen liittyviä asioita eli olen ollut meikittä, hiukset sykkyrässä ja päällä mahdollisimmat isot ja mukavat maastopökät ja huppari. Näin ollen saatte "vain" yksityiskohtia kämpästä. :)

Teitä kuitenkin kiinnostaa, että kai siellä nyt on jotain huonojakin puolia: lapsia, niin paljon lapsia. Vieressä on päiväkoti ja parin sadan metrin päässä koulu. Partiolaisetkin ovat aktiivisia ja kolme kertaa ovat pienet tytöt jo käyneet oven takana, että ostatko partiolaisten joulukalenterin. Hnngh. Ei ne kyllä oikeasti mitään haittaa, kunhan eivät ovella käy. Toisekseen koko tuo meidän ohimenevä tie on under construction. En tiedä milloin valmistuu, mutta kovasti joka päivä koneet ja ihmiset siinä möyrivät. Mietin vähän mahtaako töistä tulla mitään, mutta ei niistä edes niin kova ääni lähde, että haittaisi. Tuleehan siihen uutta ja parempaa tilalle.


There's still some things to do here altough we did get trough the moving part quite quickly. My list contains the following things: buy a footrest, a desk, a dresser and PS4. Get the old sofa from the summer cabin, clean up the storage and take the old carpet to the laundry.

This week I started working from home. So nice! I just roll off from the bed and start working. These last two weeks I have only concentrated on moving, decorating, buying stuff we need and working, so there's been no time for going out, looking good or taking even somethat decent-looking pictures of myself. Therefore you get "only" pictures of the details in our new apartment. :)

4 kommenttia:

 1. Ihanasti alkoi jo pelkästä otsikosta soimaan päässä tämä: https://www.youtube.com/watch?v=PdU_MXONkjQ
  Ei siinä mitään - hieno biisi, mutta vähän häiritsi koittaa lukea tekstiä sitten kipaleen sävelen mukaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, maijabiisi, jonka oon jopa kuullut aikaisemmin!

   Poista
 2. Mulla on kauhea asuntokuume! Oijoi, pääsispä itsekkin muuttamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jo kerennyt parin vuoden ajan aina silloin tällöin tällöin etsimään asuntoja, mutta tosissaan aloin etsimään olisko ollut huhtikuussa. Et oli tääkin semmonen reilun puolen vuoden projekti. Siitä ajasta 2,5 kk ennen muuttoa saatiin tietää, että saadaan tää asunto, joten voit kuvitella sitä odottelun ja päivien laskemisen määrää. :P

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)