lauantai 20. joulukuuta 2014

Phodopus sungorus

Mulla on tapana harvakseltaan käydä lemmikkieläinkaupassa katsomassa söpöjä asioita, lähinnä kilppareita. Olisikohan ollut viime kuuta, kun Eetun kanssa tehtiin tällainen visiitti ja huomioni kiinnittyi sellaiseen huvittavaan otukseen kuin venäjänkääpiöhamsteri. Nauroin sille pienelle pallerolle valehtelematta vedet silmissä ja naama punaisena, kun se yritti syödä juoksupyöräänsä ja pyllähteli vähän väliä pehvalleen. Eetu vain totesi, että sä saisit tuommosesta niin paljon iloa irti.

Siitä se idea sitten lähtikin ja jäin asiaa miettimään. Vanha kunnon kilpparikuume tässä on muutenkin viime aikoina nostanut päätänsä, se ei ole mihinkään kadonnut. Ja itse asiassa sen suhteen sain ensimmäistä kertaa näiden kolmen nelivarvaskilpikonnasta haaveilemani vuoden aikana jotain konkreettista aikaiseksikin: pistin pari ilmoitusta ja kyselyä menemään asiasta.

Mutta takaisin aiheeseen; torstaina kävin ostamassa kaikki hamsterin omistajan tarvitsemat asiat (terraarion, kuivikkeet, ruokaa, juomapullon etc etc...) ja varasin hamsun itselleni. Tänään hain luovutusikäiseksi tulleen pikkuisen  Tuutikin (työnimenä sillä oli Vladimir)  kotiin. Hihii, niin söppänä! On muuten minun ihka ensimmäinen lemmikkini. Kohta pistän porukoille kuvaviestiä ja katon mitä ne tuumaa asiasta.


This is Tuutikki (named after a Moomin character), she's a Russian dwarf hamster and my first pet. It's so cute I'm gonna dieeeeee!

2 kommenttia:

  1. Oh my goodness, onneksi olkoon perheenlisäyksestä! :D Jos haluat käydä kurkkaamassa, niin Marsumayhem-blogissani on paljon juttua juurikin hamstereista, marsuista ja gerbiileistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei kiitos! ^^ Pitääkin käydä ihmettelemässä. :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)