sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Alpha Geek II

Tein (vasta toista kertaa, uskokaa tai älkää) tilauksen Alpha Geekille. Viime kerralla (klik) toimitus oli supernopeeta ja tavarat superkauniita. Tällä kertaa toimitus oli vieläkin nopeampaa (tilasin maanantaina, paketin hain postista keskiviikkona, ja välissä oli sentäs loppiainen) ja tuotteet ihan yhtä mieleisiä.

Syvällä sisimmässäni tunsin, ettei vaatekaapissani ole tarpeeksi siistejä T-paitoja, joten tilasin kolme paitaa seuraaville teemoilla: Breaking bad, Turtles, Star wars. Dota-paita oli ylläri Eetulle, sekin tykkäs. I want to order everything from Alpha Geek. I kept my head calm and bought only these shirts 'cos I was convinced I didn't had enough cool T-shirts in my wardrobe. The last one's for my boyfriend though, I do not play Dota. Or any other online multiplayer games... Only SNES, NES, Play Station 2 and board games for me.

4 kommenttia:

 1. Niin hienoja! Pitäs itekki tilata paitoja ja fanisälää Alpha Geekiltä. Sinne kyllä sais uppoamaan rahaa ihan älyttömästi kun siellä on niin paljon tavaroita mitä haluais ostaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä, helposti sais tuhlattua tolkuttomasti ilman itsehillintää. :P

   Poista
 2. Pitääkin katella tuota valikoimaa, ukko pelaa Dotaa :) Ite tykkään Star Warsista ja olisihan nyt joku Darth Vader paita vaan eeppinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tapana laittaa iltaisin nukkumaan mennessä korvatulpat korviin, ku tuolla yhdellä on tapana yömyöhään pelailla kavereidensa kanssa. Välillä kattelee matseja ja mä en näiden monen vuodenkaan jälkeen tajua koko pelistä yhtään mitään. :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)