keskiviikko 25. helmikuuta 2015

New York & Los Angeles, here I come!

Piti mennä siskon kanssa pääsiäiseksi Amsterdamiin, mutta mennäänkin lokakuussa kahdeksi viikoksi New Yorkiin ja Los Angelesiin. Piti myös olla tämä vuosi matkustelematta asunnon ostamisen takia. Että oho. Ja apua. En oo ikinä ollut noin kaukana kotoa, enkä noin pitkää aikaa. Mitä jos siellä on tornadoja ja maanjäristyksiä ja terrori-iskuja ja on kamala ikävä Eetua?!? Jännittävä tämä tunne, kun samaan aikaan oon tosi innoissani ja voin pahoin! Puuh. Hui.

Elikkäs. Sisko kävi viime vuonna New Yorkissa ja oli onnessaan lähtemässä tänäkin vuonna 'Muricaan. Oltiin viime viikolla yhdessä salilla ja siinä juoksumatolle lönkötellessä tuli matkustelu puheeksi. Heitettiin ilmoille ajatus, että pitäiskö syksyllä sit yhdessä lähteä. Mutta kun oli toi Amsterdam-suunnitelmakin, et jos nyt ensin katotaan toi pääsiäinen. Oltiin onnistuttu venyttämään lentojen tilaamista, joten hinnat oli noussut naurettavuuksiin ("normaali" menopaluu 200e/nassu, nyt oli reilu 400e), joten päätettiin antaa sen olla.

Eilen keskusteltiin Amerikasta lisää ja se eskaloitui siihen, että kysyin saanko mahdollisesti kahdeksi viikoksi lokakuussa lomaa. Vastaussähköpostissa oli kehoitus "varaa vaan matka". Sisko sanoi mielellään hoitavansa kaikki järjestelyt ja sillehän toi New York onkin jo tuttu mesta.

Vaikka oonkin ihan kohtuullisen paljon ennestään matkustellut, oon vain kerran aiemmin poistunut Euroopasta. Matkoilla oon ollut korkeintaan viikon. Eetusta oon ollut just sen kaks viikkoa joskus erossa, kun hän on ollut vaeltamassa. Iik.

3.-17.10. Helsinki-New York-Los Angeles-New York-Helsinki. Alustavasti vähäsen asiaan perehdyttyäni Nykissä tahdon tehdä ja nähdä seuraavaa: käydä Broadwayllä katsomassa Lion Kingin tai Aladdinin tms, ihastella maisemia Empire state buildingista käsin, nähdä Vapaudenpatsaan, Flatiron buildingin, Brooklyn bridgen, Times squaren, Ground zeron, Central parkin ja Rockefeller centren. Losissa tahdon käydä Universal Studiosilla, Disneylandissa ja Runyon canyon parkissa, kävellä Hollywood walk of famella ja nähdä Hollywood-kyltin. Näin ikään ku alustavasti.


Me and my sister were planning to travel to Amsterdam on Easter, but that changed to a two-week trip to New York and Los Angeles on October. I also planned _not_ to travel at all this year because I just bought an apartment. Oops. Even though I have been abroad quite a few times, I've only once visited outside Europe. And never as far as America or as long time as two weeks. Always max. one week. Eek! At the same time I'm feeling extreme excited and a little bit nauseated. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)