sunnuntai 1. helmikuuta 2015

The past two weeks

Hieno puolentoista viikon blogihiljaisuus... Tuota tuota. On ehtinyt olla yövierasta ja iltapäivävierasta ja leffassa käymistä ja kavereitten triplasynttäreitä ja date nightia ja kylpyläreissua ja pikalukemista ja sen semmoista.


Vieraista ja leffailuista: Oli pitkä pätkä hannattomia öitä, joten hän tuli eräs perjantai tänne höpöttelemään viimeisimmät juonenkäänteet ja katsomaan pari jaksoa Buffyä sekä Taken ykkösen ja kakkosen. Jaanakin joini tyttöjen iltaamme, sillä on avokki karannut Kanadaan vaihtoon. Oon hänen poikaystävälleen luvannut pitää Jaanasta huolen. Meillä oli lepposaa röhnöttää sohvalla, kun Eetu loihti meille samaan aikaan lättyjä ja toi kaiken kähveleistä hilloon ihan naaman eteen. Seuraavalla viikolla päästiin Eetun ja Jaanan kanssa leffateatteriin asti katsomaan Taken kolmosta. Listalla olisi vielä pari leffaa, jotka haluan lähitulevaisuudessa nähdä: Mortdecai (uutta Deppiä) ja Big hero 6 (uutta Disneytä). Taken kolmosen jälkeen tultiin meille vielä pelailemaan Donkey Kong Countryä ja lähettelemään Kanadaan kuvaterveisiä.


Parisuhteilusta: Ei meillä mitään treffi-iltoja tms ole tapana pitää, mutta nyt keksittiin käydä joululahjaksi saatu ravintola.fi-lahjakortti törsäämässä Stefan's steakhousessa ja sen jälkeen käydä leffassa. Eihän me ravintolan jälkeen enää jaksettu jäädä odottamaan paria tuntia leffaan, vaan tultiin kotiin ja pistettiin Blade 3 pyörimään (edellisen viikon sisään oltiin ne kaksi ensimmäistäkin katsottu).

Tänä viikonloppuna tuppas kaverit olemaan pk-seutua paossa, eikä mekään tänne yksikseen jääty. Syyskuussa oltiin käyty kuuntelemassa Holiday clubin parin tunnin lomaosakejorinat saadaksemme etuseteli käyttöömme. Eli siis ilmainen kylpyläyö. Ollaan aiemmin jo käyty testaamassa Naantali ja Tampere, nyt lähdettiin pidemmälle eli Saimaan kylpylään. Matka kesti kolme tuntia suuntaansa ja tällä ajalla muun muassa pelasimme Aliasta. Tai pelattiin ja pelattiin, käytiin niitä kysymyksiä läpi. Saimaan kylpylässä oli sopivasti siinä kyljessä jotkut messut ja Imatrahan on ihan Venäjän rajalla eli siellä sitä porukkata oli... Mut oli mukavaa! Käytiin kylpylän puolella (siellä oli pitkä vesiliukumäki, jes!), käppäiltiin ympäristössä (kota ja poroajelut olivat jo tältä päivältä kiinni ja finito, höh), käytiin sporttibaarissa  (ei muistettu sen nimeä ni se oli meille O'Really's, oikealta nimeltään O'Learys) pyörähtämässä, minä otin drinkin ja Eetu söi, ja loppuilta köllöteltiinkin valkeiden, puhtaiden ja pöyhkeiden petivaatteiden seassa Rööperiä telkusta katsoen. Hotelliaamiaiset bestest ja sitä tulikin vedettyä sen verran, että piti hetki ottaa ruokalepoa ennen kotimatkan aloittamista.
Lukemista: Maija suositteli mulle Johan Theorinin Sankta psykon kasvatteja ja vielä samana päivänä kävinkin sen lainaamassa kirjastosta. Samalla reissulla mukaan tarttui Salemin kirous, jonka tekijäksi vasta kotona huomasin Rob Zombien. Sunnuntaina olin saanut molemmat luetuksi. Oho.

Loppuun vielä hirmuinen määrä söpöyttä, minun pieni Tuutikki-lylleröinen.Reading, having friends over, watching movies, celebrating friends birthdays, eating out, enjoying my funny pets and relaxing at a spa. That's what I've been doing lately. Not so great things: work has been super busy and that has affected my neck and shoulders; sooo much tension, auch.

2 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)