sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Valentine's day

Ystävänpäivinä ei viime vuosina ole tullut mitään hirmu erikoista tehtyä. Mitä nyt viime vuonna oltiin sukulaisten kanssa Naantalin kylpylässä, oli iskän kuusikymppiset. Muuten oon korkeintaan Eetulle jotain leiponut. Ja askarrellut joskus ystävänpäiväkortteja.

Mutta nyt! Huhhuh kuulkaas, kun oli ihanan kliseinen tyttöjen ilta. Siihen pyrinkin. Tänne tuli mun seuraksi Maija ja Jaana (ja Jaanan koira Leevi). Olin jo aiemmin viikolla käynyt valikoimassa siskon monen sadan elokuvan kokoelmasta ne siirappisimmat rakkauselokuvat (ja ihan Maijaa ajatellen puolialastomista miehistä kertovan leffan) ja kaupasta raahasin kotiin kukkuroittain suklaata. Ja kasvonaamion. Pitähään tyttöjen illassa sellainenkin ohjelmanumero olla. Oli meillä ihan oikeeta ruokaakin, tai ainakin semmoista mahdollisimman nopeeta ja herkullista mättöä eli tortilloja. Lähetettiin me Jaanan Kanadassa vaihdossa olevalle poikaystävälle pelkoa herättävä webcam-kuva, ei olla unohdettu sua Turo hetkeksikään, tuitui!


Leffavalinnat: He's just not that into you, Valentine's day, The devil wears Prada ja Magic Mike. Viimeksi mainittu oli niin kauheeta kuraa, että lopetettiin kesken. Kello oli siinä vaiheessa 02 ja minä lähdin sänkyyn sammumaan, silmät lupsahteli kiinni. Vieraat vielä katteli yhden leffan.

Miksen viettänyt romanttisesti iltaa oman avopuolisoni kanssa? Nääh. Tai käytiin me Subista hakemassa sämpylät ennen muita menoja, it's something. :') Eetu meni osaltaan viettämään poikien iltaa Turkuun; siellä keikkaili Moonsorrow.


My Valentine's day: friends, chocolate, syrupy movies (He's just not that into you, Valentine's day, The devil wears Prada, Magic Mike), sleepover, face masks... Girls night! Valentine's day is here "ystävänpäivä" which translates as friends day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)