perjantai 13. maaliskuuta 2015

Alternative blogs Finland meetup vol 4

Kolme viikkoa takaperin sunnuntaina järjestettiin neljättä kertaa Alternative blogs Finland-ryhmän Helsinki-miitti. Ensimmäisen supermegaison osallistujamäärän Kaisis-miitin jälkeen nää kolme viimeisintä tapaamista on ollut pienemmässä porukassa. Nyt meitä oli paikalla kuusi. Treffattiin ensin keskustan Amarillossa, jossa hoidettiin ruokapuoli pois alta. Tästä jatkettiin istumaan iltapäivää On the rocksiin.

Jännä miten puheenaiheet kävi väli todella syvällisen ja raskaankin puolella huolimatta siitä, että osa tunsi toisensa vain pintapuolisesti. Oli sairauksia ja kuolemaa, yliluonnollista ja hengellistä aihetta. Eräs bloggaaja oli ollut aiemmin kaikissa Helsingin miiteissä mukana, aktiivisesti päivitellyt blogiaan elämäntilanteestaan huolimatta ja oli tunnettu siitä, että tuli toimeen ihmisten kanssa ja halusi tutustua kaikkiin. Olisi nytkin varmasti ollut mukana, ellei olisi siirtynyt joulukuussa rajan toiselle puolelle. Frankie oli ajatuksissamme.

Mulla oli kauhean hankalaa lähteä päivällä liikenteeseen ja tuntui, että juuri sillä hetkellä sosiaaliset kontaktit on jotenkin vaikea ajatus. Koska feidaaminen on ikävä piirre ihmisessä, lähdin kuitenkin liikenteeseen, kun kerta osallistuvaksi olin itseni ilmoittanut. Että jos nyt tunnin-pari istun. Viihdyin kuitenkin nelisen tuntia ja olisin viihtynyt pidempäänkin, ellen olisi tällainen aikaisin vuoteeseen kömpivä tapaus.


With a small blogger group we gathered to eat at Amarillo and continued to On the rocks-bar. This was the fourth Alternative blogs Finland-meetup in Helsinki. Apart from the first big summer meeting at Kaisaniemi park, the meetups has been smaller and more intimate. I had some serious problems in the morning to get myself going, it seemed like a huge effort to go and play social. But when I did get there, everything was alright and I hang out with the girls for four hours. Would have stayed longer if I wasn't the get to bed early-type.

4 kommenttia:

 1. Onpa onnistunut kuva kaikista :) Oli hauska miitti, ja ihan kivaa kun oli hieman vähemmän porukkaa paikalla. Mukavaa, kun lähdit mukaan vähän huonommasta fiiliksestä huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä minä, hyvin lähdetty! ^^ Nää pikkusemmatkin miitit on tosi jees, mut toivoisin kyl kesälle taas jotain ihanaa jättimiittiä puistoon, että tapais uusiakin naamoja. Ei niin, että teidän naamoissa olis mitään vikaa. :') <3

   Poista
 2. Melko punapäistä porukkaa :D oli mukava miittailla ja toivottavasti törmätään vielä uudestaanki ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan tämmöisiä massateinejä, onneks ootte Saijan kanssa erilaisia nuoria. Eiköhän me näissä piireissä tulla vielä useampiakin kertoja näkemään. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)