maanantai 16. maaliskuuta 2015

Insideout room escape game II

Ei vitsit tää oli niin siisti juttu, kun viime syyskuussa käytiin testaamassa, KLIK. Jos jollakin on tällainen uskottoman hauska leikki mennyt täysin ohi, niin kyseessä elämys-/älypeli, jossa 2-6 hengen ryhmässä koitetaan päästä tunnissa ulos lukitusta huoneesta selvittäen tehtäviä ja vihjeitä. Viime kerrasta olivat upgreidanneet seuraavanlaisesti: osoite oli muuttunut (nyt on paljon selkeemmässä paikkaa ja paremmin löydettävissä) ja huoneita on kolme (aiemmin oli vain yksi).

Syyskuussa käytiin Karhun synttäreillä, meille jäi 23 sekuntia kelloon, kun päästiin ovesta ulos. Huhhuhhuhhuh. Kuumotus. Aivoraukkani olivat ylikierroksilla, jälkeenpäin sain pikkuisen päänsäryn. Mutta ai että, sitä onnistumisen tunnetta!

Tällä kertaa käytiin psykologin vastaanotolla, eikä päästy ulos huoneesta, sniff. Oltiin ärsyttävän lähellä, nouuuu! Ihan oli minuutista-kahdesta kiinni. Jäätiin törkeen pitkäksi aikaa miettimään yhtä tehtävää, siihen se sitten loppujen lopuksi kosahti, vaikka loppupeli selvitettiinkin ongelmia hurjaa tahtia. Vielä olisi yksi huone kokeilematta. Paras kolmesta?"InsideOut is the first and only real-life room escape game in Finland. Real-life room escape game is a reality adventure game simulating online room-escape games. "

So the point is the get out of the room in 60 minutes by finding and solving hints. Last September we did get out of the room (23 sec remained in the clock), now we didn't. We were so close! Just one more minute! We still have one room we haven't tried. Best of three?

4 kommenttia:

 1. stuff like this exists? wondering if we have that in germany too! sounds entertaining!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Quick Google search shows there's a few places like this in Germany too. :)

   Poista
 2. Olen käynyt pelaamassa tuolla kalliossa ja oli tosi huikeeta. Löysin vähän aikaa sitten Helsingistä sellaiset kuin Room escape Running Rabbit itä-Helsingissä ja escaperoom keskustassa. Molemmat todella hyviä! Itä-Helsingissä sijaitseva hiukan halvempi ja ehkä jotenkin kimurantimpi ja haastavamp, todella paljon tekemistä, jos vertaa vaikka insideout karhun synttäreihini. Escaperoomin dinnerparty huoneessa mahtava lopetus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Escape roomista olinkin tietoinen, mut toi Room escape running rabbit on mulle ihan uus juttu! Insideoutissakin avautuu ensi kuussa kolme uutta huonetta, että kyllä tässä kivaa pientä kesätekemistä riittää. :P

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)