torstai 26. maaliskuuta 2015

Kevätostoksia ja 22 kysymystä

Ilmojen lämmetessä ja kevään lähestyessä oon huomannut normaalia enemmän käyttäväni mustaa. Kokomustaa! Tähän vaikutti myös uudet ostokset, joiden värimaailma on... rumpujen päristystä.... musta! Pari vuotta oon laiskasti koittanut etsiä uutta nahkatakkia, kun edellinen viisi vuotta vanha tekonahkatakki on näyttänyt ihan kauhealta, tekonahan palasia vain rapisee joka puolelle. Nahkatakkeja on kyllä ollut normikaupoissa jo vuosia vaikka kuinka, mutta mun silmää ei ole ne mallit oikein miellyttänyt. Raivolla etsin koko Sellon läpi ja lopulta löysin lähes identtisen tekonahkatakin edelliseen verrattuna. Hurraa!


Netistä tilaaminen on yleensä hippasen arpapeliä, mutta elin reunalla, suorastaan vaarallisesti ja tilasin muutamat vaatekipaleet. Mitään ei tarvinnut lähettää takaisin. Alla olevat on Suomesta tilattuja, Euroopan ulkopuolelta on vielä matkalla.


Ja sitten lisää näitä Liebster-juttuja. Ensimmäinen Tanjalta, toinen Damorovelta. "Haasteen ideana on tuoda esille lukijamäärältään pienempiä blogeja(0-1000 lukijaa). Haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, laittaa haaste eteenpäin muille ja keksiä heille 11 kysymystä." Jos joku tämän tahtoo tehdä, mun kysymykset löytyy täältä.

1. Haaveammattisi?
Ala-asteen kampaaja- ja oopperalaulajahaaveiden jälkeen ei ole ollut mitään kutsumus- tai haaveammattia. Lähemmäs yhdeksän vuotta sitten ollessani Jorvissa tekemässä osastonsihteerin avustavia tehtäviä kuulin ensimmäistä kertaa tekstinkäsittelijän ammatista ja koin, että siihen haluan. Saa tehdä rauhassa töitä, eikä tarvitse olla ihmisten kanssa paljoa yhtään tekemisissä. Olisiko ollut toinen tai kolmas hakemus, joka tärppäsi. Tein tekstinkäsittelijän töitä ensin neljä vuotta HYKSissä ja nyt neljä vuotta yksityisellä. Edelleen tykkään kovasti tästä hommasta!
2. Tavara, jota ilman et tulisi toimeen ja miksi?
Kopsaan tähän edellisestä kysymyshässäkästä vastauksen: Sänkyä. Uuh. That's were all the sleeping happens. Aaall of it. Sooo much of it. Ja suurin osa lukemisesta. Molemmat lemppariasiani siis!
3. Parasta sinussa?
Oon just semmonen ku oon, enkä yleisestä painostuksesta tai muiden miellyttämiseksi suostu muuksi muuttumaan.
4. Kaupunki vai maaseutu?
Siltä väliltä. Keskustan hulina on liikaa, maaseutu liian... liian... ei mitään. Tää Espoon alue, jossa asun, on mukavan rauhallinen, mutta tarpeeksi lähellä kaikkea oleellista. :)
5. Kahvi maidolla vai ilman? / teehen lisukkeita?
En juo kumpaakaan.
6. Lempidrinkkisi?
Eipä ole tullut montaa kokeiltua, mutta Slingin-drinkkibaarista Silky underwear.
7. Mistä ostat/tilaat vaatteesi?
Sieltä mistä löytyy. Ei väliä onko henkkamaukka vai goottiliike tai jotain siltä väliltä. Viimeksi Bikbokista sattui löytymään tekonahkatakki.
8. Kuvaa tunnetilaasi tällä hetkellä?
 Niskakipuinen, löllö, laiskottaa. Kohta on kuitenkin skarpattava ja lähdettävä hakemaan tätiä lentokentältä.
9. Mustavalkoinen vai värillinen?
Once you go black ja niin pois päin! Näin kevään kunniaksi oon päätynyt kovin useasti kokomustaan.
10. Kuvaile tyypillinen arkiaamusi.
Herään ennen herätyskelloa (herätys 5.50), hoidan aamupuhteet, vedän fleecehaalarin päälle ja kuudelta aloitan etätyöt.
11. Paras mesta viihteelle lähtiessä?
Koska viihteelle lähtemisellä tarkoitetaan yleensä rankkaa bailaamista ja alkoholia ni... Nummirock! Hyvin harvoin käyn baarissa, mutta jos käyn ni käyn kavereita nähdäkseni, joten suuntaa minne hekin, mikä yleensä tarkoittaa keskustan Basea.

1. Lempieläin ja miksi?
Nelivarvaskilpikonna! Niin söpöjä ja omituisia ja koko ajan epäilevän näköisiä ja lyllertävät hassusti!

2. Saako jokin elokuva sinut itkemään/liikuttumaan oikeasti? Mikä?
Ei, paitsi jos satun olemaan jotenkin herkässä tilassa.

3. Onko jokin henkilö sinulle ''supersankari''? Julkkis, lähipiiristä, kuka vain jota ihailet paljon?
Jos tälleen ihan vaan vähän creepysti ihailen Mariaa, joka on hyväsydäminen, hyväntuulinen, helposti lähestyttävä, ihastuttava ihminen, joka tekee kovasti töistä unelmiensa eteen. Puspus. <3
4. Onko sinulla salaisuus, joka järkyttäisi maailmaa jos se tulisi ilmi?
Vielä viime vuonna luulin Sigur Rosin olevan naisartisti. Se onkin bändi. Samoin luulin Dimmu Borgirin olevan miesartisti, mutta se onkin bändi. Siinä mun synkät salaisuudet.
5. Oletko ikinä toivonut mitään supervoimia/ihmekykyä/taitoa? Mikä ja miksi? 
Lentäminen ois kivaa, whiii! Ja superhyvä aineenvaihdunta. Söisin muun muassa kaiken.
6. Samaistutko johonkin piirrettyhahmoon, kehen?
 Nipsu.
7. Onko jokin ruoka, joka sinua puistattaa?
Pinaattiruoat eivät ole koskaan saanut mua puolelleen.
8. Ja vastaavasti lempiruoka?
Vuohenjuustohampurilainen.
9. Bändi/artisti, jota et voi sietää?
No niin! Tän hetken ehdoton inhokki on Kasmir. En kestä sen ääntä. Vain yksi biisi menee Vadelmaveneen ohi hirveydessään ja se on saman artistin Iholla. Aaaaargh!
10. Onko jokin herkku/hyväskä/ruoka, jota voisit syödä vaikka kuinka paljon? 
Ks. kohta 8.
11. Jos saisit nyt 100 000€, mitä tekisit?
Suurimman osan käyttäisin lainanlyhennykseen, loput säästötilille. 


Spring is coming and weather is getter warmer and what do I do? Wear summery all black of course! I bought online a couple of new clothes and found from a nearby mall a new (fake) leather jacket. Finally. The old one was litarelly shedding pieces of  that "leather" everywhere.

4 kommenttia:

 1. had a giggle at that summery all black thing ^_^

  VastaaPoista
 2. same here, for almost 33yrs already :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We have our workplace's party tonight, they hope the staff would wear white and blue. Yeaaa definetely not be doing that. I do have one blue PVC garment, but I don't think that would be proper. :')

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)