keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

"Miten sä oot vielä hereillä?" "Olen kirjakoukussa."

Yleissä tiedossa ovat rakkauteni lukemiseen ja listoihin. Itsestäänselvyyshän tuolloin on, että pidän listaa lukemistani kirjoista. Mua kiinnostaa eritoten lukumäärät, kuinka paljon tulee luettua kirjoja vuosittain. Jossain pitäisi olla vihko, josta löytyy joiltakin aiemmiltakin vuosilta listaa, mutta vuonna 2012 siirryin tietokoneaikaan.

Luetut kirjat:
2012: 34 kpl
2013: 29 kpl
2014: 18 kpl
2015: 8 kpl

Viime vuosi oli köyhä, mutta nyt oon ottanut kunnon spurtin alkuvuodesta. Suddenly monia hyviä kirjoja! Mukaansatempaamaton kirja tekee sen, että lukuinto sanoo hetkeksi morjens. Ja toisinpäin.

Tänä vuonna luetut kirjat:
Stephen King - Pimeä yö tähdetön taivas
Stephen King - Herääminen
Johan Theorin - Sankta Psykon kasvatit
Rob Zombie - Salemin kirous
Johan Theorin - Verikallio
Mia Vänskä - Musta kuu
Mia Vänskä - Saattaja
Johan Theorin -Verikallio

Neljä viimeisintä tuhosin kahdessa viikossa. Tänään kävin etsimässä kirjastosta uutta luettavaa, mielessä oli löytää ainakin lisää Marko Hautalaa. Hautalan Kuokkamummon luin viime vuoden lopulla ja se oli ihan hirrrrvittävä. Meni melkein yöunet! Eeexcellent. Ja Hautalaa löysinkin neljä kirjaa. Poistohyllystä kotiutin 20 sentillä Sankta Psykon kasvatit, se olin sen verran hyvä, että tulee luettua uudelleenkin. Kuvassa yöpöydän lukupino.


I love books and I love lists. Therefore it's only natural that I make lists about books. Ok, one list. I write down every book I read. 2012 43 books, 2013 29 books, 2014 18 books. Last year was almost pathetic - a boring book always kills the bookworm in me for a little while. This year has started swiftly, already 8 books down! Yesterday I finished Johan Theorin's Öland series. I just got back from the library, I found four Marko Hautala's books. The reading pile above is located on my night stand, where else. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)