tiistai 28. huhtikuuta 2015

Bloggers' Inspiration Day

Lauantai, vapaapäiväni, alkoi heräämällä ennen kahdeksaa, pistämällä väriä päähän (selkä kosahti pitkästä aikaa kunnolla värjäyksen yhteydessä, lauantaista eteenpäin oon mennyt lievällä etukenolla :S) ja saunan lämmityksellä. Ehkä se sauna ei kuitenkaan olisi ollut välttämätön, kun kaiken sen hiusten kuivaamisen, meikkaamisen, vaatteiden kokeilun, kynsien lakkaamisen ja aamupalan syömisen ohessa meinasi aika loppua kesken. Hyvinhän se kuitenkin meni; varttia vaille ennen tapahtuman alkua löysin keskustasta autolle parkkiksen ja jäin odottelemaan Kampin kylkeen seuralaistani Jesmiinaa. Kutsu Indiedaysin Bloggers' inspiration day'hin tuli pari viikkoa takaperin. Pistin avecista kilpailun pystyyn huolimatta uusien ihmisten pelostani. Olen rohkimus!

Tää oli mun toinen Inspiration day, ekaa kertaa omalla kutsulla. Viime lokakuussa olin Marian avecina, silloin tapahtuma pidettiin (kolmatta?) kertaa ravintola Sipulin Talvipuutarhassa. Nyt tapahtuma oli siirretty Kampin kauppakeskuksen 6. kerroksen ravintola Maxineen, joka oli kaikin puolin edeltäjäänsä parempi; oli keskeisemmällä paikalla, oli enemmän tilaa, oli näkymät yli Helsingin.Oltiin "meidän" alternative-porukasta ensimmäiset paikalla Jesmiinan ja Pietun kanssa ja suunnattiin heti tilaisuuden alkaessa klo 12 Maxineen. Tällä kertaa en tehnyt samaa virhettä kuin viimeksi; kävin samantien syömässä. Syksyllä olin ajatellut, että kyllä sitä ehtii, otan ensin kuvia, käyn ensin ständeillä, käykööt hätäsimmät ekana. Ja sitten kun itse ajattelin syödä ni hyvin vähän oli mitään jäljellä. Eli tällä kertaa fiksummin! Oli ruokaa mediterranean-tyyliin, oli macaron-leivoksia, oli kuppikakkuja ja jälleen älytön määrä alkoholia vaikka mitä lajia. Sen verran oli edellisvuoteen verrattuna petrattu, että tavallisen ja soodaveden lisäksi alkoholittomina juomina oli kahvi ja tee. Toivoisin kovasti alkoholittomia drinkkejä seuraaviin tapahtumiin, olis kova juttu! Terveisin nimimerkillä valivali: alkoholin suhteen oon äärimmäisen nirso (ensi viikolla 300 päivää alkoholitta just for the fun of it), kahvia en ole koskaan oppinut juomaan ja tykkään aina olla autolla liikenteessä.Edellisvuoteen verraten sisältöön oli panostettu hurjasti enemmän mitä tulee yhteistyökumppaneihin, verkostoitumismahdollisuuksiin, kilpailuihin, monipuolisuuteen... Oli Bikbok, Fresita, Loreal, Paulig ja Asus. Oli Verman, Olympus, Kultajousi, RFSU ja Philips. Mukavasti  kaikenlaista. Lähdin mukaan yhteistyöhön RFSU:n ja Vermanin kanssa, niistä lisää myöhemmin erillisissä postauksissa. Kolmas kassi yllä olevassa kuvassa on goodie bag, joka annettiin syliin paikalta poistuessa. Sisällä on Indiedaysin yhteistyökumppaneiden tuotteita ja näytteitä.

Lähinnä hengasin alternative-porukan kanssa (Pietu, Jesmiina, Lita, Eris, Saija + muut) ja pariin otteeseen etsin Marian käsiini. Sillä toki taisi noita tuttuja olla siellä vaikka kuinka, joten en kehdannut koko aikaa olla jaloissa pyörimässä. Uskaltauduin juttelemaan Mangos for flamingos-Sallamarin kanssa, mutta en tohtinut lähestyä Meriones-Roosaa. Iik! Entuudestaan mulle tuntematon avecini osoittautui erinomaiseksi seuralaiseksi, tultiin hyvin juttuun. :)Jos nyt jotain risuja antaisin ni tämä näin: kaikkeen osallistumiseen tarvittiin älypuhelin ja tämän lisäksi useimmiten myös Instagram. Juu ei ole. Eikä ollut avecillakaan. "Jaa kuva instagramissa hashtagilla X ja voit voittaa palkinnon Z!" Mua ainakin harmittaa tällainen hirmusti. Vermanin ständillä tosin oli ihana nainen, joka jelppasi ja antoi osallistua omalla älypuhelimellaan heidän kilpailuunsa. Hienoa toimintaa!

Ja toisena pikkupikkusena juttuna se, ettei Lorealin hiusvärien kavalkadissa ollut kehumista. "Tutustu uuden sukupolven hiusväriin ja löydä oma sävysi 17 upean vaihtoehdon joukosta." Lorealin hiusväreissä löytyi normi värit ja olihan siellä punaistakin, mutta mulle ei kelpaa punaruskeat eikä muutkaan tummanpunaiset. Pitää olla kirkasta. Ja avecin peruukin alta löytyi sininen pehko. Myös useita muita shokkiväripäitä näkyi, mekin halutaan väriä päähän!

Mutta noin niin kuin kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen antiin ja seuraan ja puitteisiin ja toivon saavani jatkossakin tänne kutsun. ^^Twice a year Indiedays (a Finnish blog portal) arranges a Bloggers' inspiration day. It's a blogger event where you can meet other bloggers and Indiedays' advertising partners and connect with them. I was there for the second time; last time as a friend's avec, this time I got my own invitation. They definitely had upgraded almost everything from last time; more partners, more opportunities to network, more competitions and a overall a better place to this whole event. Last time it was a smaller place that's was not in the Helsinki centre, now it was as centre as is gets, it was roomy and had a great view since we were on the top floor. I had lots of fun, though I must admit I suffered from a inferiority complex first watching everyones fancy SLR cameras and then at home watching people post about the event with beautiful sharp pictures in them.

2 kommenttia:

  1. Vaude miten kiiltävä ja kauniin värinen tukka *__* ja viel noin pitkäkin. Ihan off topic mut oli pakko kommentoida :D ja komee paita, onkos Killstarin? ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ^^ Pakko oli aamulla värjätä, että kehtas ihmisten ilmoille. Ja juu on Killstaria. :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)