tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen - Easter

Jo vuoooosia oon viettänyt pääsiäisen missä tahansa paitsi kotona. Joko Euroopassa kaupunkilomalla tai Suomea kiertäen. Tänä vuonna piti lähteä siskon kanssa Amsterdamiin, mutta jahkailtiin niin kauan, että lentolippujen hinnat olivat nousseet 200 eurosta neljäänsataan. Juu ei kiitos. Että ihan pk-seutuloma sitten. Pöh. Meni aikalailla improvisoiden.

Perjantaina vietin reilu kolme tuntia keittiössä, olin pyytänyt Jaanaa ja Muumia meille syömään. Tein lihapataa ja riisiä, rahkaskonsseja ja kinuski-pähkinäpiirakkaa. Katseltiin leffoja ja päädyttiin pelailemaan kaveripariskunnalle Dalmutia. Isäntäväen ja Eetun heitin siitä vielä Bäkkäriin jollekin keikalle.

Uetliberg, , Zürich, Switzerland 4/2012

Zürich, Switzerland 4/2014

Lauantaiksi olin pyytänyt äidin ja iskän syömään, kun edellispäivänä ruokaa tuli tehtyä niin jumalattomasti. Katselin menisikö leffassa mitään ni apua, Into the woods oli tullut teattereihin! Siis Deppin uusi leffa. Multa oli mennyt ihan oli! Käytiin ihmettelemässä se Jaanan (Jaana oli näköjään virallista pääsiäiskalustoa, nähtiin joka päivä) kanssa ja leffan jälkeen lähdin Vantaalle kaverin bileissä poikkeamaan.

Edellisiltaisissa bileissä oli ollut puhetta Rocky Horror Picture Show'sta, joten pidettiin meillä sunnuntaina leffailta kera seitsemän kaverin. Katseltiin edellä mainittu musikaali, Mielensäpahoittaja, Burke & Hare, The Roast of Justin Bieber ja pätkä jotain bläkkisdokkaria. Siinä vaiheessa kello näytti kahta ja mulla oli jo niin silmät puolitangossa, että oli pakko mennä nukkumaan. Niillä parilla, jotka meille jäi yöksi, venähti ilta aamukuuteen.

Whale watching trip, Iceland 4/2014

Blue lagoon, Iceland 4/2014

"Kai muistat, että me ollaan menossa tänään Tarjalle syömään?" muistutin aamuyöstä Eetua. Vieraat lähtivät maanantaina vähän meitä ennen ja mekin suunnattiin puoli kolmeksi mun kummitädille syömään lammasta ja pashaa ja sen semmoista asiaankuuluvaa. Siskokin tuli sinne. Iltapäivä ja ilta lötköteltiin vuodesohvalla katsellen Kummisetää ja Cast away'tä.

Kyllähän tässä oli tekemistä ja yöhön venyneitä iltoja ja paljon nähtyjä kavereita (ja leffoja) ja oli mukavata, mutta olisin silti toivonut, että nää ylimääräiset pyhät olisi tullut käytetyksi ulkomailla. Lohduttauduin sillä, että syksyllä oon kuitenkin sinne New Yorkiin ja Los Angelesiin menossa pariksi viikoksi.

Mounting Saana, Kilpisjärvi, Finland 4/2011

Dismounting Saana (we had brought snow sliders with us), Kilpisjärvi, Finland 4/2011

Usually on Easter I am either abroad or travelling in Finland. This year me and my sister were planning on going to Amsterdam, but at the time we actually did something about it, the flight tickets cost twice as much as usually. Sooo no thanks.

I ended up spending (and improvising) the four day weekend on Helsinki metropolitan area. On Friday I invited two friends to eat at our place, I made meat stew and rice, squark scones and fugde-peanut pie. The rest of the day we watched movies and ended up on a friends place to hang out and play cards. On Saturday I asked my mom and dad here to eat, because I had made so much food the day before. Later I went to see the new Depp film (though he only had a tiny role in it) Into the woods and paid a quick visit to a friends party. Aaand on Sunday I had a movie night with friends, we watched Rocky horror picture show, the finnish film Mielensäpahoittaja, Burke and Hare and The roast of Justin Bieber. On Monday me, my boyfriend and my sister went to have an Easter dinner at my godmother's place. You know, lamb etc etc. The rest of the night me and Eetu just watched movies at home. Thrilling, yes I know. The pics are from previous Easters.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)