sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Pika-arvonta: Bloggers' inspiration day

Pääsin viime lokakuussa ensimmäistä kertaa osallistumaan Indiedaysin Bloggers' inspiration day'hin, kun ihana Maria kysyi mua sinne avecikseen. Nyt yllätyin, kun sain sinne kutsun ilman kiertoteitä! Mietin ensin, etten ottaisi ketään mukaan, onhan mulla siellä kuitenkin taas Maria seurana sekä muutamia gootti- sun muita mörköjä. Sitten ajattelin, että no ehkä kuitenkin joku kaveriksi luokiteltava yksilö. Ja lopulta päädyin tähän: annetaan kaikille mahdollisuus päästä mukaan! Tämä menee hyvin, hyyyyvin reippaasti mukavuusalueeni ulkopuolella, hui tuntemattomia ihmisiä, mutta koitan olla rohkea. :')

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta ja blogin tulee olla aktiivinen ja Indiedaysin eettisen ohjeistuksen mukainen. Jättäkää kommentteihin blogin nimi ja osoite sekä oma sähköpostiosoite, ne mun täytyy ilmoittauttumislomaketta täyttäessäni tietää. Alhaalla lisätietoja tapahtumasta. Kilpailu päättyy tiistaina 14.4. klo 18. Pistän voittajalle viestiä vielä samana iltana.

5 kommenttia:

 1. Huihuihui :D Normaalisti en ole hermostunut, mutta tälläinen voitto ois jo aika unelma. No tutustuminen ei ole koskaan ollut vaikeaa vaan hauskaa :) mutta Blogini nimi on Helmikuun Kakara, osote on http://helmikuun-kakara.blogspot.fi/ ja sähköpostini on jesmiina.helin@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. http://youcantchangethepast.blogspot.fi Our memories makes us who we are.
  Daeniina at gmail piste con

  VastaaPoista
 3. http://paikina.blogspot.fi/
  krheiska(a)gmail.com

  VastaaPoista
 4. En itekkään ole porukan äänekkäin, joten otan riskin ja osallistun :D

  Blogini on Ja kaikki muu osoitteessa http://jakaikkimuu.blogspot.fi/
  S-posti samaa linjaa eli jakaikkimuu(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Jännittävässä kotikutoisessa arvonnassa tapahtui seuraavaa: nostin myssystä summanmutikassa paperiliuskan, jossa luki Jesmiina. Pistän sulle vielä sähköpostiin viestiä voitosta ja ilmoitan meidät tapahtumaan. :) Kiitos myös muille kiinnostuksesta!

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)