keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Blogiyhteistyö: RFSU

Parin viikon takaisessa Inspiration Day'ssä sain kutsun osallistua Indiedaysin ja RFSU:n, sekä Carmexin blogikampanjaan. RFSU:n esittelypisteeltä mukaani saamassa tuotekassissa olivat seuraavat tuotteet:

 • Easy Shavin' sheivausgeeli
 • Nice n'Cool after shave-geeli
 • Smooth Shavin' shaveri (ylimääräinen lahja, ei RFSU:n tuote)
 • Hair Helper, estää ihokarvojen sisäänpäin kasvua
 • Sense Me Caring Massage Glide-hierontageeli, jota voi käyttää myös liukuvoiteena
 • Carmex Classic-huulivoide


Easy Shavin'
Intiimialueen sheivaukseen soveltuva geeli, mutta käy muuallekin keholle. En koskaan aiemmin sheivatessa ollut kokenut tarvitsevani tai kokeillutkaan mitään ylimääräisiä aineita. En näe tälle oikein mitään funktiota omassa käytössä ainakaan, ilman geeliä on kätevempää ja nopeampaa hoitaa sheivaus. Jäi kertakokeiluksi.

Nice n'Cool
Ihon viilentämiseen ja rauhoittamiseen sheivauksen jälkeen. Olipa kivan tuntuinen ja mukavan, mutta samalla tarpeeksi miedon tuoksuinen! Läträsin tätä bikinirajojen lisäksi säärillekin, joista tuli iiiihanan tuntuiset. Tää testatuista tuotteista näistä mun suosikki. Jatkoon!

Hair Helper
Estää ihokarvojen kasvun sisäänpäin. Tätä en pääse tämän enempää arvioimaan vielä näin aikaisessa vaiheessa testauksen alkamisen jälkeen - "käytä säännöllisesti ihokarvojen poiston jälkeen ja niiden välillä".

Sense Me Caring Massage Glide
Hierontageeli, joka sopii myös liukuvoiteeksi. Kokeiltiin nyt kuitenkin vain ensiksi mainittuun tarkoitukseen. Miten loistava tekosyy pistää avopuoliso hieromaan. Ja toisinpäinkin on tietysti testattu. Liukuu nääääin hyvin. Hetken aikaa. Aika nopeasti alkoi liuku loppumaan, mutta pidin siitä itse asiassa silloin enemmän. Ei luiskahdellut niin pahasti ja sai paremmin otteen pitämään. Kokeilimme sekä pienellä että vähän suuremmallakin voidemäärällä. Kyllä tää kaappiin jää odottamaan niitä hetkiä, kun saan toisen huijattua hieromaan itseäni.

Carmex Classic
Huulivoide, joka tuntui ja tuoksui samalta kuin Vicks-voide. Siis se, jota äitisi hieroi rintaasi, kun olit pienenä kipeä ja tukkoinen. Ei hei, ei. Ei tuntunut kivalta huulissa. Perinteiset neutraalit huulivoiteet mulle, kiitos. Olin jo pistämässä purkkia laatikon taaimmaiseksi kunnes luin, että sitä voi käyttää muuhunkin: rakkoihin, haavaumiin, kuiville ihoalueille ja hyönteisten pistoihin. No johan on monitoimiaine! Hyvä kesätuote, saattaa jopa loppua syksyyn mennessä. Pitääkin roudata mökille tämä. Ja samaan hengenvetoon mainitsen, että RFSU on Carmexin maahantuoja, ei valmistaja.


Yhteenvetona ylläolevista (intiimi)sheivaustuotteista sanoisin, etteivät ne välttämättömiä ole sellaiselle henkilölle, jonka iho ei helposti ärsyynny, mutta herkkäihoisen kannattaa kokeilla. Ja onhan tietysti ihan ihmisestä kiinni; jos vaikka tykkää tehdä itselleen hemmottelusuihkuhetkiä erilaisilla tuotteilla niin ostoslistaan vaan! Terv. suihkusta löytyy paria eri pesunestettä, kuorintaa, color maskia, jalkaraspi, sheiveri, saunatuoksu etc etc, eikä varmasti kaikki ole must-tuotteita. Ja kaikista testatuista tuotteista on pakko sanoa, että joka ikinen tuoksui uskomattoman hyvältä!

Lisää tietoa RFSU:n tuotteista voit käydä katsomassa täällä:
http://www.rfsu.se/fi/Suomi/Produkter/

Osa RFSU:n tuotteista oli mulle jo entuudestaankin tuttuja, viimeisin ostos on kuukauden-parin takaa. Ja RFSU:han on paljon muutankin kuin intiimituotteita, se on seksuaalikasvatusta, klinikoita, koulutusta ja tiedotusta ympäri maailmaa. Kannattaa käydä tutustumassa heidän sivuihin! Toivottavasti postaus oli tavalla tai toisella hyödyllinen. :)

2 kommenttia:

 1. Minulla on tuosta Easy Shavin' geelistä ollut hyötyä, kun terä on vähän nuhjaantuneempi :D Ei ihan niin helposti tule raavittua kainaloita verille. Toisaalta yleensä käytän näitä teriä, joissa on "geelit" jo valmiina, joten ei sitä kyllä tarvitse kuin ihan täysin perusterien kanssa, joissa ei ole omia "liukasteita" valmiina. Nice n'cool on ollut vähemmällä käytöllä, en tykkää tahmaisesta tunteesta iholla ajelunjälkeen ja itsellä tuo jätti tahmaisen tunteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, terissä on mössöt jo valmiina. Aika jännä, mulla toi Nice n'Cool on ollut tosi kiva! Sen takia pitääkin ihan itse kokeilla nää; mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi toiselle. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)