tiistai 26. toukokuuta 2015

Blogiyhteistyö: Verman

Vierailin Indiedaysin Inspiration day'ssä Vermanin esittelypisteellä ja lähdin mukaan heidän yhteistyökampanjaansa. Verman on suomalainen lääkealan yritys. Mukaani saamassa tuotekassissa olivat seuraavat tuotteet:

 • Nogasin Go, ruoansulatusentsyymi
 • Lactrase Go, laktaasientsyymivalmiste laktoosin pilkkomiseen
 • Melarest, melatoniini lyhentämän nukahtamisaikaa
 • Wonderm Blister Defence, rakonestolaastari


Kaikki Nogasin Go'ta lukuun ottamatta ovat päässeet tarkempaan syyniin, tässä tuloksia.

Lactrase Go
Itselläni ei ole maitotuotteiden kanssa ongelmia, joten pistin laktoosi-intolerantikkoavopuolison koekaniiniksi. Hänen kommentti meni kutakuinkin näin: "Oon mä tota ennenkin kokeillut, kyllä mä tiedän, että se toimii." Viikko Inspiration day'n jälkeen tuli kuitenkin sopiva mahdollisuus kokeilla tätä ristiäisissä. Yhtä tyhjentävästi avopuoliso totesi juhlien jälkeen "Mähän sanoin, että se toimii." :') Mulle ainakin tuli mieleen, että nyt voi huoletta käydä kesällä jätskikiskalla!

Melarest
Oon lahjakas nukkumaan, siis todella loistava sängyssä, helposti voisin nukkua kellon ympäri joka yö, mutta kokeilin tätä muutamat kerrat. Yhdellä tabletilla ei ollut minkäänlaista vaikutusta nukahtamiseen, mutta unet olivat lennokkaammat. Kahdella tabletilla nukutti kovasti ja unet oli edelleen vauhdikkaat, niitä oli enemmän ja muistin ne paremmin. Testailin tätä myös avopuolisolla, joka tipahti samantien jo yhdestä tabletista ja kuulemma yöllisiin seikkailuihin sillä oli sama vaikutus. Toimivaksi siis todettu. Arki- tai viikonloppukäytössä en tätä tule tarvitsemaan, mutta sellaisessa tilanteessa, jossa tarvitsisi päivärytmiä korjata tai kääntää, esimerkiksi tulevan syksyn Amerikan matkalla tämä tulee olemaan kätsy.

Wonderm Blister Defence
Juhlakenkäkäyttöön tämä ei ole vielä päässyt, koska maiharit for life, mutta metikkökäyttöön joo! Kävin Nuuksiossa tuossa eräs päivä ja eihän mulla mitään hyviä metsäkenkiä ole (no okei, ei kyllä perinteisiä lenkkikenkiäkään), joten näissä tapauksissa oon ennenkin pistänyt maiharit jalkaan ja saapunut kotiin joko kiva rakko kantapäässä pullottamassa tai kantapäät jo valmiiksi rikkihangattuina, ellen ole sattunut muistamaann niihin ennen lähtöä urheiluteippiä pistämään. Nyt laitoin siis ennaltaehkäisevästi Wondermit kantapäihin ja läksin metsään. Lopputulos kotona: ehjät jalat! \o/


Että ihan on kuulkaa asiansa ajavia tuotteita, eikä tarvitse edes juhlatilaisuuksia "juhlienpelastajat"-teemasta huolimatta odottaa, että pääsisivät käyttöön - ihan arkisiin hetkiin sopivat aivan yhtä hyvin, jos tarvetta tulee. Ja nämä kaikkihan on saatavilla apteekista.

Käy kurkistamassa kampanjasivulta muutkin yhteistyöpostaukset. Linkistä löydät myös kilpailun, jossa kertomalla oman suosikkituotteesi voit voittaa postauksessa esiteltyjä tuotteita ja Michael Korsin laukun.

Loppuun vielä making of-hetki; ajattelin tehdä tästä hauskan featuring Silppuri-postauksen, mutta hän ei ollut yhteistyöhaluinen lahjonnasta huolimatta. :')

4 kommenttia:

 1. 1mg melatoniinista tipahdus? :D Mun pitää syödä 50mg ennenku ees vähän alkaa haukotuttaa... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiiihan zzzz menee hän. :D Sulla on ehkä vähän eri kokemukset ja toleranssit noista nukkumattipillereistä. :P

   Poista
 2. Oon niin huono nukkuja, että melatoniinipillerit kyllä houkuttaisi. Ei ehkä tuo puolison kuorsauskaan haittaisi niin paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan kokeilemaan! Apteekista saa myös hyviä korvatulppia. :')

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)