torstai 28. toukokuuta 2015

Grillikauden avaus ja terassin koeajo

Kutsuttiin testiryhmä koeajamaan meidän uudet terassikalusteet grillauksen merkeissä. Oltiin sovittu kuka tuo mitäkin, jotta kustannukset jakautuu reilusti, eikä yhtäkkiä tänne ilmesty sataa makkaraa eikä mitään muuta. Alunperin mietittiin tätä lauantaille, siinä vasta oltaisiinkin oltu perisuomalaisia; grillausta, saunomista ja Euroviisut. Vaihdettiin perjantaille kolmesta syystä 1) parempi sääennuste 2) Suomi ei päässyt viisufinaaliin 3) yhden testiryhmän jäsenen synttärit.Oli kaikkea oleellista; pihviä, makkaraa, salaattia, varhaisperunaa ja sinappisilliä (se on kesällä ehdoton!), broilerin siipiä ja pekoniin käärittyä aurajuusto- ja tuorejuustotäytteisiä herkkusieniä. Nomnom! Jälkkäriksi oli synttärisankarin toivoma suklaakakku.

Nyt kun ilmat on alkaneet lämmetä, oon antanut Silppurinkin nauttia ulkona tallustelemisesta. Takapihan nurmikolla se onnessaan möngertääkin vähä vähältä eteenpäin minkä syömiseltään ehtii.


We opened the barbeque season by inviting a test group to perform a trial run for our new terrace furniture. Now when the days are getting warmer I've let Shredder to enjoy the outdoors too.

2 kommenttia:

 1. Mmm..grillailua ♥
  Ihan oikein et vaihdoitte päivää, en ite kattonu ees viisuja, mut kuulin et aika kuraa oli ja ihan liikaa huonoja balladeja. :/

  Voi että Silppiuri on söpi!! Varmaan ihan höpönä ku pääsee ulkoileen ^___^

  ♥ Frillycakes ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telkkari oli taustahälynä seuraavana iltana, kun viisut tuli ja oli kyl aika hirveetä roskaa.,, Silppurista tulisi ylensyönyt Silbburs, jos sen antais olla 24/7 pihalla syömässä. :')

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)