tiistai 19. toukokuuta 2015

Terrace - ready for summer

Muutettiin tähän kämppään viime marraskuussa ja joulukuun tupareihin mennessä kaikki muu oli kondiksessa terassia lukuun ottamatta. Myöhästyttiin viimosimmistakin kesäkalusteiden varaston tyhjennyksistä ja jäätiin odottelemaan kevättä. Huhtikuussa postimies alkoi kantaa kotiin kesäkalustemainoksia ja eräs kaunis päivä kierrettiin vaikka kuinka monet huonekaluliikkeet läpi ja löydettiinkin täydellinen ulkosohvaryhmä Askosta kolmasosa hinnasta alennettuna. Samantien ei sitä lähdetty ostamaan, mutta tiedettiin kyllä, että se oli siinä.

Eräs asukas oli muuttamassa talvella tästä meidän rivarista kerrostaloasuntoon ja tarjosi meille hyvään hintaan vanhoja ulkokalusteitaan, joita ei enää tarvitsisi. Häneltä ostettiin pöytä ja neljä tuolia sekä grilli.Viime perjantaina kävin vanhempien suosiollisella avustuksella (ja eritoten peräkärryllä) noutamassa Askosta sohvan, viereisestä Jyskistä hain pari isoa kukkaruukkua ja mukaan tarttui extemporena pari nättiä lyhtyä.

Pari juttua vielä uupui. Alkuviikosta käytiin Eetun kanssa ostamassa ruukkuihin kukat ja sohvalle pari sisustustyynyä. Eetu haaveili riippukeinusta jo vanhassa kämpässä, mutta ei sinne millään olis semmoista saanut mahtumaan taikka fiksusti aseteltua. En odottanut riippukeinua mitenkään erityisesti (eli siis ollenkaan) ja ensimmäinen ajatus olikin, kun sen kasattuna terassilla näin, että oh my god it's hidious. Puolen päivän päästä olin jo suopeamalla mielin. Kyllä vähän väriä tarvitaan ja täytyy kyllä myöntää, että siinä yllättäen onkin ihan älyttömän mukava kiikkua.

Oon jotenkin ihan fiiliksissä jo odottamassa, että saan pitkin kesää kutsua tänne porukkaa grillaamaan! Ja piti sohvan olla siitäkin syystä tarpeeksi iso, että voin suoristaa itseni siihen lämpiminä päivinä lukemaan hyvää kirjaa.We moved here last November and everything was ready when we had our house warming party a month later. Everything except the terrace. Last month the postman started bringing summer furniture advertisement and one day me and Eetu visited thiiiis many furniture stores and found the perfect couch for outside. Lastly I bought decorative pillows, two big flowerpots and of course the flowers to them despite of the fact that I always tend to get the plants killed no matter how I try to nourish them.  Our neighbour sold us the grill, table and four chairs when he moved here to a smaller place. I'm already excited about inviting friends over throughout the summer and having barbeque parties. ^^

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thanks, I think we did a good job to make it look welcoming. :)

   Poista
 2. Kyllä on päheä terassi! Kelpaa kesän grillailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi grillailla ja lötköillä ja syödä ja kestittää ja paistatella päivää. ^___^ Eikä tarttee lähteä porukoille/mökille/vieraisiin grillatakseen. Asiaan liittyen; mua ihan surettaa se Lidlin grillauskieltomainos. :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)