maanantai 11. toukokuuta 2015

Viime viikko + suunnitelmia loppuviikoksi

Viime viikko oli täynnä pientä räpeltelyä, muutamia ideoita ja kesän miettimistä. Oli äitienpäivä, kaverin tuparit ja kävin pitkästä aikaa keikalla.

Kaikenlaista pientä juhlan tynkää on ohjelmassa lähiaikoina, mikä tarkoittaa korttien askartelua. Kävin täydentämässä askartelutarvikevarastoani Sinellissä, jonne meni tällä kertaa vain reilu kymppi. Kun taas vertaa ostoksia ennen joulukorttien tekoa, jolloin sain kulumaan yli 70e... Selittelen tätä sillä, etten ollut käynyt Sinellissä ainakaan vuosikymmeneen ja Tiimarinkin lopetettua saatoin ehkä vähän seota tavaran paljoudesta, niin paljon kaikkia ihania pieniä juttuja!

Ehdin jo pari kuukautta odotella lomatoivekyselyitä ja viime viikolla viimein saatiin alkaa esittämään toiveita. Kaksi viikkoa siitä meni samantien lokakuun Amerikan matkaan, mutta tahdon kuitenkin kuukauden pituisen kesäloman, joten pitää hieman palkatontakin anoa. Olettaen, että toiveet menee läpi.


Perjantaina kävin kaverin tupareissa, hyvin mahtui +30 ihmistä kahteen huoneeseen. Tästä lähdettiin Nosturiin keikalle, otin auton täyteen kyytiläisiä ja muillakin kyydeillä oli vielä ihmisiä saapumassa. Jos nyt oikein muistan, olin viimeksi ollut keikalla helmikuussa katsomassa Don Huonoja. Ei ole oikein ollut mitään kiinnostavaa. Nyt Nosturissa oli MyGrainin jäähyväiskeikka. Onhan sekin ihan jees, mutta ensisijaisesti lähdin katsomaan Profane Omenia. Muuta tapahtunutta: kävin keikan alettua hakemassa narikoilta kaveria, kun eräs tyttö lähestyi mua, että hän lukee mun blogia. Oli muuten vasta toinen kerta näiden lähemmäs neljän blogia pitämäni vuoden aikana, kun näin tapahtuu. Vaihdettiin siinä nopeasti muutamat lauseet ennen kuin riensin takaisin keikalle, mutta tulipa hyvä mieli!

Fb-päivitystä eiliseltä: "Äiti, tuo oma henkilökohtainen yhden naisen ilmainen konsultointifirmani, saa tänään palkaksi muutakin kuin kiitosta. Leivoin suklaakakun ja käyn vielä metikössä hakemassa valkovuokkoja suunnatessani Huhmariin. En oo ihan varma minkä ikäisenä pitäisi itsenäistyä ja olla soittamatta äidille aina ongelmatilanteen ilmetessä.... Nevöööör!"

Käytiin siis siskon kanssa porukoilla. Sisko hoiti pääruoan, minä jälkkärin. Samalla hoidin autonkin kesäkuntoon; imuroin ja jynssäsin sisätilat ja puunasin ikkunat.

Tämä viikko tulee olemaan mukavan tapahtuma- ja ihmistäyteinen; helatorstaina pikniköin Roihuvuoressa Hanami-tapahtumassa, perjantaina on kavereiden yhteissynttärit (samaan aikaan olisi myös blogimiitti, mikä jää tämän takia välistä), lauantaina menen Ropeconiin. Tajusin vasta viime viikolla, että kappas, Ropecon. Jospa sitä sitten sinne. Yleensähän se järjestetään heinäkuussa, mutta nyt aikaistivat sitä parilla kuulla, jotta ehtisivät pitämään Ropeconin viimeistä kertaa Dipolissa ennen sen menoa remppaan. Ihan normikuteissa alunperin ajattelin Ropeconiin meneväni, mutta yhtäkkiä sain lauantaina idean ja nyt yritän viikossa saada puvun jostain räävittyä kasaan. Toivottavasti onnistuu, tästä on ehtinyt muodostua oikein päähänpinttymä ja petyn, jos suunnitelma lässähtää kasaan. :P


Last week I made some cards for near future parties (house warming, birthdays etc), expressed summer holiday wishes to my employer, participated in a friend's house warming party and after that went to a gig; MyGrain and Profane Omen was playing in Nosturi. Yesterday was mother's day, so my and my sister went to our parents place. Sister took care of the main course, I had baked a chocolate cheese cake.

This week there's some fun events coming up; Hanami on Thursday, five friends joint birthday party on Friday and Ropecon on Saturday. Wohoo! \o/

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin! ^^ Paitsi siitä niiden setvimisestä ennen hiusten pesua paria päivää myöhemmin...

   Poista
 2. Miekin olin siellä keikalla, en vaan tajunnut bongata siua ja tulla moikkaamaan. :D PO veti kyllä tosi energisen setin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kylläpä nyt erinomainen musiikki yhdistää ihmisiä. ^^ En ole varma olisiko psyykeni kestänyt kahta bongausta samana iltana. :D

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)