tiistai 30. kesäkuuta 2015

VarjoTuska

Olemme päässeet viidenteen VarjoTuskaan. Joka vuosi pelottaa pistää eventti pystyyn, että jos yhtäkkiä koko homma räjähtääkin käsistä ja paikalla on kamalasti ihmisiä ja kaikki örveltää ja roskaa ja myöhemmin Helsingin kaupunki lähettää mulle tuhansien eurojen laskun tai jotain. :D

Anyways. Perjantaina klo 14 alkoi lomalomalomaaaaa! Freedom-modea kestää kuukauden. Neljäksi seikkailin Kaisikseen, jossa oli pari kaveria ja niiden kanssa tusina tuntemattomia. Ahdisti. Onneksi omiakin tuttuja alkoi koko ajan tulemaan lisää. Ihan nätisti ja selvinpäin istuskelin puistossa kuutisen tuntia. Jossain vaiheessa myös niitä varsinaisessa Tuskassa olleita ihmisiä alkoi virtaamaan paikalle. Ja paljon dogeja! Kauhean moni oli ottanut koiransa paikalle. Very many cutiepies. Siinä vaiheessa, kun alkoi paleltaa tarpeeksi, lähdin kotia päin. Seuraavana päivänä sitten lisää.
Kuten edellisessa postauksessa tarinoin, meni lauantai pitkälle iltapäivään Pride-kulkueessa ja senjälkeisessä puistojuhlassa, josta viiden jälkeen siirryin Kaisaniemeen. Siellä oli vasta kymmenkunta tuttua, mutta kuten edellispäivänäkin, koko ajan porukka suureni. Tällä kertaa oli useita bloggaajakamujakin paikalla.

Tuskan jatkoklubeista kiinnosti Whispered lauantai-iltana On the rocksissa, sinne sain huijattua pari tyyppiä mukaani. Whisperedistä kuulin ekaa kertaa edellisvuoden Nummessa, kun mulle tultiin mainostamaan, että ne olivat soittaneet Hopeanuolen tunnarin. Minä Hopeanuoli-fanina heti kotiin päästyäni kuuntelin ko. version. Enpä sitä bändiä sittemmin liiemmin ole kuunnellut, mutta nyt aattelin mennä katsomaan tuon tunnarin toivossa (no on se muutenkin ihan käypä bändi). Ja kyllä ne sen soittivat, jee! Ja pari muutakin biisiä siinä ohessa...

Vielä nopeasti Kaisiksen kautta, vielä siinä keskiyön pintaankin porukka jaksoi siellä istua, mutta mulla alkoi noin pitkän ja tapahtumarikkaan päivän jälkeen silmät jo lupsahdella.
Eli. Niin hyvää loman alkua minulle! Kaksi päivää VarjoTuskaa, siihen väliin Pride-kulkue ja puistojuhla ja ehdinpäs vielä sitä Whisperediäkin käydä katsomassa. Mutta kaikki tämä olisi ollut ihan tylsäämälsää ilman ihanan pöhlöjä rakkaita kaveri-ihmisiä! Tätä lisää!

Listantekoharrastus jatkuu: kesäloman to do-listaan oon kirjannut muun muassa seuraavia asioita: verenluovutus, grillibileet, seikkailupuisto Zippy, porukalla syömään Haraldiin, Somerniemen tori, Hopeanuoli-maraton...

Ylärivi: Hannabella, piilossa irvistää Miia, Nebula, Selena, Juha, Jesse ja minä
Alarivi: Mystral, Belsissa, Shadow


Fifth annual VarjoTuska event. For those who are too lazy/broke/uninterested/something else to go to the actual Tuska Festival.

2 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)