sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesälomaviikko 2/4

Lomaviikko nro 2 vetelee viimeisiään, tässä yhteenvetoa.

Maanantai: Kotiinpaluu viiden päivän mökillä hengailun jälkeen.

Tiistai: Tyttöjen ilta! Kolmen kaverin kanssa grillailtiin, katsottiin pari leffaa, pistettiin kasvonaamiot nassuun ja kuorittiin kädet.

Keskiviikko: Taas grilli-iltaa meillä, nyt toisella porukalla. Erästä kaveripariskuntaa näkee kovin harvoin ni heidän aikataulujensa mukaan mentiin ja vasta kun hyvä päivä oli löydetty, alettiin loppuporukkaa kasaamaan.


Torstai: Vaihdoin Silppurille ekaa kertaa pohjamateriaalit (vaihto kerran puolessa vuodessa) ja hän oli kovin hämmentynyt. Mökkireissulta kaupoista oli lähtenyt mukaan Christian Rönnbackan Osasto 31, jonka ehdin jo mökillä lukemaankin, mutta oli niin hyvä, että heti maanantaina kävin kirjastossa lainaamassa lisää. Toinen ostos oli Muumio-trilogia vitosella, siitä ensimmäisen leffan katsoin ensimmäisen leffan ja lopun aikaa lueskelin Rönnbackaa.

Perjantai: Kaveri vietti synttäreitään muutaman viikon myöhässä. Käytiin porukalla Gringos locosissa syömässä ja mentiin sen jälkeen iltarannekkeella (19-22) Lintsille. Viimeksi olin siellä ollut kolme vuotta sitten ja tuolloin heti parin hurjemman laitteen jälkeen oli tullut koko päivän kestänyt etova olo. Nyt otin rauhallisemmin ja vasta vikan tunnin aikana kävin parissa kamalammassa laitteessa. Selvisin!


Lauantai: Jouduin reilun kahden vuoden Prkl-vapaan ajan katkaisemaan retropelimyyjäisten takia. Enkä edes löytänyt mitään. Kovin vähän oli myyjiäkin. Kävin vielä hetken kavereiden seurassa istuskelemassa Kaisiksessa kunnse alkoi satamaan. Illalla katsottiin kaveripariskunnan kanssa Harry Potteria. Seitsemän katsottu kesä-heinäkuun aikana, enää yksi jäljellä!


Sunnuntai: Läksin toisen vanhan akan kanssa katsomaan Robinia Lohjan Rantajameihin. :') "Nyt Marjut oikeesti", joojoo. :P Väitän nähneeni neljän hengen ryhmän aikuisia, joilla ei ollut lapsia mukana. Ei siis oltu ainoita omituisia!

Ja huomenaamulla on lähtö Amsterdamiin, matkaseuralaisena sisko. Matkanjärjestäjänä oon jo tehnyt päiväkohtaisia suunnitelmia, ostanut pääsylippuja, leikkinyt googlemapsin kanssa ja tiedän noin niinku ainakin teoriassa kaikesta kaiken.Summer holidays, week nro 2:
Monday: I got back from summer cabin, spent five days there.
Tuesday: Girls night o... in. Three friends came over and we barbequed, watched movies and put on a face-pack. 
Wednesday: Another barbeque evening, this time with three other couples.
Thursday: Just stayed at home, watched Mummy and read Christian Rönnbacka's Operaatio troijalainen.
Friday: A friend celebrated her birthday three weeks late. We ate at Gringos locos and spent the evening at Linnanmäki amusement park.
Saturday: I dropped in Prkl, there was a retro game day where anyone could go and sell their old games. Mostly NES, SNES and PS1 games, but lots of others too.
Sunday: Me and another old hag went to see Robin at Rantajamit festival. Robin is like a Justin Bieber of Finland minus the douchebagginess.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)