sunnuntai 23. elokuuta 2015

Metrorundi '15

Lauantaina osallistuin viidenteen Metrorundiini. Kolme edellistä kertaa kyllä löytyy jostain blogin syövereistä. Jos jollekin tämä idea on vielä epäselvä, olkaa onnekkaita! Ei ole lasten leikkiä. Ideana on liikkua metrorata päästä päähän pysähtyen jokaisella asemalla, etsien lähin baari ja nauttia yksi alkoholiannos. Budjettitietoisten on mahdollista korvata baaribisse puistokaljalla.


Viimeiset kolme metrorundia oon ollut ihan vain dokumentoijan roolissa, juominen ei ole enää kiinnostanut. Eikä se ole menoa haitannut. Onhan se nyt kuitenkin ihanaa viettää päivä kavereiden kanssa! Vuorovuosin lähdetään liikkeelle joko Mellunmäestä tai Vuosaaresta, tänä vuonna vedettiin Vuosaaresta Ruoholahteen. Klo 12 kokoonnuttiin Ulappasiltaan. Perinteinen before-kuva oli must, joku toinen hoiti sen after-kuvan Ruoholahdessa, jonne asti en itse jaksanut. Lähemmäs 40 oli lähtiessä, mutta porukkaa tuli ja meni koko rundin ajan, maksiminaamamäärästä en osaa sanoa. Eventti näytti 65 henkilöä.


Aikataulu oli teoriassa 30 min/pysäkki, mutta se monesti tuntui venähtävän. Itse lähinnä puistoilin, mutta Black birdissä ja Bruuverissa tuli istuttua. Koska Kulosaaressa ja Kalasatamassa ei ole mitään asiallista paikkaa lähettyvillä, meillä on sellainen kätevä systeemi, että Sörnäisissä ollaan 1,5h, joka toimii samalla myös ruokataukona. Moni teki niin, että kävi hakemassa ruokaa ja mentiin Katri Valan puistoon istumaan.


Vuosaari - Ulappasilta
Rastila - Pikku-Pelikaani
Puotila - Pakko myöntää, että en nyt ihan varma ole, kun itse istuin nurtsilla jossain kaukana baareista. Todennäköisesti Vivaldi/Pikkulintu.
Itäkeskus - Black Bird
Siilitie - Siilinpesä
Herttoniemi - Treffipub
Kulosaari - skip

Kalasatama - skip
Sörnäinen - 3 juomaa ja ruokatauko
Hakaniemi - Majava
Kaisis - Jone's/Kaisla
Steissi - Paino
Kamppi - Bruuveri
Ruoholahti - AmsterdamOltiin jo edellispäivänä puhuttu Elizan kanssa, että etsittäisiin pari kätköä samalla. Seitsemän tuli logattua aikana: Siilitieltä, Sörnäisistä, Hakaniemestä, Kaisaniemestä ja Kampista. Tämä harrastus oli pelastus siinä vaiheessa, kun vuorossa oli Jone's ja karaoke. Kestin noin 20s ja lähdin kätköilemään. Huijasin myös hieman, enkä kulkenut Kaisis-steissi- ja steissi-Kamppi-välejä metrolla. Kätköhommat kutsuivat.

Vaikka toisin voisi luulla, tää päivä menee aina ihan älyttömän nopeesti. Kuitenkin näin parhaaksi Kampin jälkeen muiden siirtyessä viimeiselle etapilleen Ruoholahteen lähteä itse kotiin. Junarata oli niin kivasti vieressä.


Metrorundi is an annual event among my friends. The idea is to travel the subway line from start to finish and at every station you get out, find the nearest bar and drink one portion of alcohol. We have 14 stations on that route. It's also on option to drink that one drink outside at a park or something. Since I don't drink I just watched others get wasted. Believe it or not, this day goes faaast! I like spendind the day with my friends no matter if they are drinking or not. :P Plus this year my and a few others looked for some geocaches during the event.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)