sunnuntai 30. elokuuta 2015

Play that funky music, white boy

Takana tapahtumien täyteinen viikonloppu. Käytiin siskon kanssa leikkimässä meikki- ja kuvausleikkejä ammattilaisten kanssa, mutta sille omistan oman postauksensa ensi viikolla. Alla näemme meikin voiman.En saanut street foodista tarpeekseni, joten kävin Street food carnivalissa Tapiolassa Eetun ja Hannan kanssa. Taisi olla lähinnä samoja myyjiä kuin edellisperjantain Night marketissakin, but it's all good! Otettiin Liesikiesiltä karitsaburgerit ja aikani jonotin vohveliständille, mutta kärsivällisyys ei sitten riittänytkään. Jatkettiin tästä kaverin extempore tupareille Kallioon. Muiden jatkaessa muihin ilmansuuntiin parin tunnin päästä, minä huristelin kotiin nukkumaan, YleX:ltä soi lemppari radio-ohjelmani; Parasta ennen. Ystäväiseni Xena the warrior princess oli juuri tiistaina lähtenyt viiden kuukauden vaihtoon Ecuadoriin ja radiosta soi ajankohtaisesti Sashin kyseinen kappale.


Lauantai-iltana Jaana tuli hakemaan mua kera identtisten kaksosten ja mentiin hetkeksi istumaan Kallioon puistoon, jossa jo jotain hippejä ja norjalaisia istuikin. Ts. tusinan verran kavereita, jotka olivat menossa Perturbatorin keikalle. Me kaksistaan Jaanan kanssa siirryimme fanityttöilemään Keskimaahan Frodoa. Eli Kuudennelle linjalle kuuntelemaan Wooden wisdomia, joka on yhtä kuin Elijah Woodin ja Zach Cowien muodostama dj-duo. Huhtikuussa kun tästä tulevasta keikasta uutisoitiin ostin heti kaksi lippua, vaikken tiennyt menisinkö sinne vai en tai kuka tulisi mukaani. Ihan rehellisesti ostin liput vain Frodon takia. Soundcloudista yritin vähän kuunnella minkälaista settiä olisi tiedossa, mut meh. Ei oikein mun makuuni. 70- ja 80-luvun housea ja discoa. Lähemmäs neljä tuntia meinasivat levyjään pyöritellä, mutta me ei kauhean kauaa oltu. Olin ensikertalainen Kuudennella linjalla, mulla ei ollut aavistustakaan, että se oli noin parisadan metrin päässä työpaikan entisestä osoitteesta. Ihan mukava ja viihtyisä paikka. Eka kerta oli myös keikalla, jossa ihmiset tanssivat, woot. Aivan uusi maailma mulle.


Oli kulunut lähes puoli vuotta edellisestä Kakkugalleriakerrasta, joten aika oli ehtinyt kullata sokeriähkyöverimuistot. Niinpä kävimme Jaanan kanssa kakkubuffetissa. Lopetin ennen ällöoloa, olen voittaja, wohoo! \o/ Kotosalla ollaan Eetun kanssa lähinnä löllitty sohvalla; katsottiin Age of Ultron ja Hannibalia, enää viimeinen jakso jäljellä.

Tässä vielä pari näitä fiksuja kuvia, joita lähetin Eetulle hänen ollessaan vaelluksella.


I've had an eventful weekend. I've been on a street food carnival and a house warming party, I've sat on a cold night at a park with friends and seen Frodo! In other words I went to see Wooden wisdom's dj gig. After almost six months cake buffet sounded a good idea again and it was! Also me and my sister were at the capable hands of a professional make-up artist and a photographer, but I'll tell you more about that later.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)