torstai 1. lokakuuta 2015

Lisää tulevia matkoja: Frankfurt ja Dota Major

Asioita, joita en koskaan kuvitellut sanovani: lähden marraskuussa katsomaan livenä Dotaa Frankfurtiin.

Eilinen keskustelu:
Eetu: "Frankfurtissa ois Dota-turnaus. Ja Hanna ois siellä (kaveri vaihtarina, toim.huom.). Mennääks kattoo Hannaa ja mä huudan nörttien kanssa ": D"
Minä: "Okei."
Eetu: "Oho."


Koska Dota-tapahtuman ajankohta on jo marraskuussa, piti nopeesti päättää, että lähdetäänkö oikeesti ja jos lähdetään ni saadaankö töistä vapaata ja sit pikapikana lentoja varaamaan, kun ne vielä on halpoja. Muuten näiden asioiden eteenpäin vienti olisi mennyt vähintään 2,5 viikkoa tulevaisuuteen, koska lähden Amerikkaan lauantaina. Mutta kuinkas ollakaan, kaikki kävi sutjakkaasti ja vuorokausi Eetun puolivitsillä esitetystä kysymyksestä on lennot ja Dota-liput hyppysissä. Mun välitön "okei"-vastaus ei ollut niin yllättävä kuin Eetun ehdotus ulkomaanmatkasta. Oon useammin meidän suhteen aikana ollut siskon kanssa ulkomailla kuin Eetun. Joten todellakin oon mukana! :')

Kaikkien näiden Dota-hörhön kanssa yhdessä vietetyistä vuosista huolimatta en ymmärrä mitään Dotasta. :D Tai joo, ymmärrän perusperiaatteet, miten homma toimii ja mihin pyritään, mutta kun sitä sitten koittaa seurata, on kaikki vain pientä tiherrystä enkä tunnista hahmon hahmoa ja mitä noi tekee ja mikä toi on ja ketkä on missäkin joukkueessa ja mitä nyt tapahtuu ja häh. Mutta ei kai sen niin väliä, mulla on henkilökohtainen selostaja mukana ja kaikkea on kokeiltava kerran. Ainakin tiedän, että tuo yks tulee olemaan ihan täpinöissään. :)

IS:n juttu aiheesta sunnuntailta: http://www.iltasanomat.fi/esports/art-1443143704827.html

Vaan eihän tuo tietenkään mulle se main attraction ole, vaan matkustelu, uusi kaupunki, kaverin näkeminen yms yms!


Things I thought I'd never say: I'm going to Frankfurt to Dota Major.

Conversation from yesterday:
Boyfriend: "There's a Dota Major championships in Frankfurt. And Hanna is there (our friend as an exhange student). Shall we go see Hanna and I'll go scream and shout with the other nerds? ":D"
Me: "Okay."
Boyfriend: "Whoa."

Because the event is already next month we had to decide quickly are we reaaally going and if we are can we get a couple of days free from work and also we have to book the flights asap now when they still are cheap. Otherwise all the planning would go at least 2,5 weeks forward since I'll leave to New York the day after tomorrow. So, a day after Eetu had half jokingly asked me about the trip, we have now the flights booked and Dota-tickets in our hand. Oops. :)

Of course Dota Major is not the main attraction to me since I don't play (or understand) it, but Eetu is excited and that's good enough for me. We'll spend four days in Frankfurt, from Thursday to Sunday - we'll see Hanna, get to know the city and on Saturday we go to see the Dota Major finals. I don't know much about Frankfurt, but I'm sure I'll have a pedantic itinerary by the time we are going there. :P

2 kommenttia:

  1. Minäkään en tykkää katsoa muiden pelaamana Dotaa tai muita moba-pelejä. Pelasin kyllä monta vuotta League of Legendsiä, joka on samaa kastia, mutta lopetin sen koska liikaa raivoamista - ja nyt ne samat raivoajat tuntuu siirtyneen Dotaan, jota poikaystävä pelaa :'D Että enpä taida opetella pelaamaan sitä, yritin kyllä mutta liian kankea ja monimutkainen, että olisin innostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo koskaan kokeillut Dotaa tai Lolia tai mitään, koska hui apua, pitäis pelata tuntemattomien ihmisten kanssa. Melkein ku joutuis vastaamaan tuntemattomaan numeroon. :D Muutenkin kaikki stressaavat ja nopeatempoiset pelit juuei. Ostettiin tähän talouteen kolme-neljä viikkoa sitten tabletti ja oon pelannu Angry birdsiä, siinä esimerkki mulle sopivasta pelistä. :'D

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)