sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hermostutat vieraamme. Palellutat ruusut.

Se oli vielä elokuun puolta, kun kaveriporukalla istuttiin iltaa ja tuli halloween puheeksi. Samantien sain idean! Puku olisi suht helppo tehdä, mutta samalla satavarmasti tämä hahmo pelotti lapsena kaikkia: Muumien Mörkö!

Googlettelin kotona muiden tekemiä asuja, joita ei montaa ollut. En ole mikään käsityöihme, joten salamyhkäisesti huutelin facebookin kautta tälle tekijää kertomatta julkisesti kuitenkaan ideasta. Blogipiireistä tuntemani Jenny pelasti mun halloweenin ja lupautui tähän hommaan. Kävin syyskuussa eräs arkipäivä hänen luonaan viemässä hänelle kankaat, välissä sain parit in the making-kuvat ja lokakuussa kävin hakemassa valmiin tuotteen itselleni.Enemmän kului sopivan värisen kankaan löytämiseen. Jos väri natsasi Eurokankaassa niin materiaali ei. Pläräsin läpi tusinan nettikauppoja löytääkseni oikean väristä lakanaa. Ei löytynyt. Lopulta äidillä oli lahjoittaa pari ylimääräistä valkoista lakanaa, kun löysin Dylon-merkkisen tekstiilivärin, jonka Intense violet-sävy oli juuri sitä mitä hainkin. Mutta kyseisen värin jälleenmyyjän löytäminen olikin hankalampi homma: Hong kongista oltiin juuri myyntiä lopettelemassa, yhdestä myymälästä löytyi vain paria eri väriä, toisesta ei yhtä ainutta. Anttilassakaan ei enää ollut myynnissä. Lopulta Stockalta löytyi, wohoo!

Halloween-viikolla kävin hakemassa puvun Jennyltä. Oi että olin tyytyväinen lopputulokseen. Olin niin innoissani, etten meinannut saada yöllä nukuttua. :D Ulkoistin kuvien oton seuraavana päivänä tyttöjen illan emännälle, joten suurin osa kuvista on perjantailta. Valitsin kuumottavimman kuvan ja pistin facebookiin. Sen kulku on ollut aika voitokas. Vanhat traumat pintaan! :')Rosi piti luonansa Kalliossa vuosittaiset halloweenbileet. Tärkeintähän on näyttävä sisääntulo: kaapu niskaan ja youtuben Muumimusiikeista Mörkömusat soimaan. Huiii! Eetu muuten oli Andrew W.K.

Teki mieli pitää illan jokaisessa riennossa pukua päällä, mutta käytännön syistä en kuitenkaan pitänyt. Piti hetken Rosilla oltuani jatkaa Tavastialle katsomaan Charonia (JP+joitain tamperelaisia muusikoita). This is halloween!-bileissä olisi myös ollut mua kiinnostaneet To/die/for ja The 69 eyes, mutta aikataulut oli kauhean aikaiset ja ikävät Tavastian lauantaidiscon takia. Mutta. Jätin menemättä vaikka lippukin jo oli. Olisi ollut tosi mälsää lähteä yksin keikalle ja tosi mälsää olisi myös ehtiä olemaan Rosilla vain puolisen tuntia. Kaverit 1 - keikat 0.

Ysin aikaan jatkettiin Eetun kanssa Vantaalle Vetten äpäröiden vuosittaisille halloweenkemuille Bar Jemmaan, he olivat vuokranneet koko baarin koko illaksi käyttöönsä. En siis näe tuolta kaavun alta paljon mitään huolimatta ohuemmasta kankaasta simmuissa, joten Eetu pariin otteeseen talutti mut baarin läpi. Reaktiota en nähnyt, mutta kommentit kuulin: "ei", "apua", "mee pois", "hui". Mwahahahahaha! Mörön voittokulku jatkui. Oli siellä pari ilahtunutta "Mörkö"-huudastustakin. Pikku Myykin oli paikalla, piti ottaa parit kaverikuvat.Baarissa ehdin vain tunnin pyöriä, kun piti jo lähteä Järvenpäähän katsomaan Entwineä. Lokakuun alussa ilmeistyi niiden uusi levy, edellisestä olikin kuusi vuotta aikaa (kuten myös edellisestä näkemästäni keikasta pääsiäisestä -09). Viikon tehokuuntelun jälkeen totesin sen olevan sen verran hyvää kakkaa, että keikalle oli päästävä. Olin Amerikassa, kun niillä oli On the rocksissa keikka, vähäsen harmitti. Näin paikkailin menetystäni. Maijan kanssa treffattiin Blackpoolin edessä. Kamalan vähän porukkaa oli paikalla, mutta minkäs teet. Toimii muuten selvinpäinkin!

Keikan jälkeen kipaisin vielä Vantaan bileiden kautta ja nappasin Eetun kyytiini ja ajeltiin kotiin. Kahden jälkeen oltiin kotona. Täysin ennenkuulumatonta, kamalan pitkään tuli valvottua. Mutta en koko kuussa ollutkaan oikein nähnyt kavereita, että sinänsä oli hyvä sauma ylläpitää sosiaalisia suhteita. :)

I wanted to be as intimidating as possible on halloween. So I went as The Groke (Mörkö) from The Moomins. That is a character all Finnish kids scared when they were kids. That should wake all the old traumas up! And it did, mwahahahahha! A friend made the costume for me.

On halloween I went to one house party, the same as every year. After that I want to a bar that a friend and his band had rented all to themselves. That's an annuel thing too, but I managed to go there for the first time now.  Both of this parties had a dress code, you must wear a costume. I only stayed there only an hour, because the next stop was Järvenpää. I went to se Entwine's gig. I didn't dare to wear the costume there though that would have been super cool. :') At 2pm I went back to the previous party, but just to get Eetu and we went home. He was dressed up as Andrew W.K. by the way.

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtava asu! :D ja ihanan kuumottavia kuvia

  VastaaPoista
 2. Mulla tuli Eetusta ensimmäisenä jostain syystä mieleen Paperi T. :D Mutta sitä taidettiinkin ampua rintaan jossain musavideossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sanoit ni joo. :D Ihanaa, kun muutkin arvostaa tätä maailman siisteintä asua. ^^

   Poista
 3. Apua, hurjan kammottava ja hieno asu =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräs kommentti jäi erityiseseti mieleen: baarissa joku näki mut ja sanoi kaverilleen "älä käänny." : D

   Poista
 4. Paras halloween-asu ikinä! Pikkusen kuumottava xD

  VastaaPoista
 5. Oli niin hieno asu, että piti linkata serkulle ja näyttää veljelle :D Kuhan toinen kaveri tulee kylään, pitää näyttää hänellekin. Aivan ihana ja täydellisen spooky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tältäkö menestys tuntuu, olenko nyt onnistunut elämässä! :'D Ei vaan, kaikki kunnia Jennyn käsityötaidoille. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)