keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Parasta talvessa

Kynttilät
Ihan eri fiilis sytyttää kynttilöitä syksyllä ja talvella kuin valoisaan aikaan. Tunnelmaa! Sammutettujen kynttilöiden ja tulitikkujen tuoksu on myös oudolla tavalla kiva, nuuh nuuh.

Villasukat
Varpulit lämpimiksi! Jouduin synttärilahjaksi pyytämään kaveria tekemään uudet villasukat, kun edellisen pari vuotta vanhan lahjan olin kuluttanut puhki. Parin reiän ilmestyttyä jouduin haikein mielin heittämään ne roskikseen. Työunivormuuni onepiecen lisäksi kuuluu talvisin kunnon töppöset.


Lukeminen
Kyllähän tämä toimii vuodenajasta riippumatta, mutta paremmalla omallatunnolla sitä lukee kylmänä ja pimeänä aikana tiukasti peittoon käärityneenä omassa sängyssä kuin kauniina kesäpäivänä. Oon aktivoitunut marras-joulukuussa ihan hirveesti lukemisen suhteen, oliskohan jo kymmenes kirja menossa näihin kahteen kuukauteen.

Joulu
Kinkkua! Lahjoja! Traditioita! Perhe yhdessä! Suklaaöverit! Joulukortit, varsinkin itse tehdyt!


Vapaapäivät
Itsenäisyyspäivä ei nyt sattunut arkeen ja tapaninpäiväkin on lauantai, mutta jää siihen silti aatto ja joulupäivä, seuraavalla viikolla odottaa uudenvuodenpäivä ja sitä seuraavalla loppiainen. Työviikot tuntuu tosi lyhyiltä, jos saa yhdenkin pyhäpäivän osumaan keskelle arkea.

♥  Lumi
Tää saa olla tässä sen takia, että se on hirmu nättiä! Mutta ei mua haittaa
vaikka olisikin musta talvi ja lämpimät kelit, olen viluinen.

4 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti ihanasta joulukortista, piristit todella paljon yksinäisen ihmisen mieltä kauniilla teollasi! ♥ Ihanaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No problem! Ihanaa, että tykkäsit! ^^ ♥

   Poista
 2. Kiitokset joulukortista myös miulta! Tuli tosi hyvälle mielelle:) Hyvää joulunodotusta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleepa hyvä mieli, kun muut tulee hyvälle mielelle mun korteista. :D Kaikki voittaa! ^^

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)